باید دید چرا مردم از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده نمی‌کنند

  • رسول خضری نماینده پیرانشهر و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

 هیچ کس مخالف پیام‌رسان‌های داخلی نیست و اگر به واقع محیط امن، خوب و قابل اعتمادی باشد هر کسی که به کشور خود تعصب دارد دوست دارد از پیام‌رسان داخلی استفاده کند.

اما باید آسیب‌شناسی کرد و دید دلیل اینکه مردم به سمت پیام‌رسان‌های داخلی نمی آیند و از پیام‌رسان‌های خارجی استفاده می‌کنند، چیست.

ابتدا باید پیام‌رسان‌های داخلی به خوبی برای مردم جا می‌افتاد و بعد از مردم می‌خواستند که به سمت پیام‌رسان‌های داخلی بیایند. تلگرام در بحث اطلاع‌رسانی نقش بی‌بدیلی داشته و به همین دلیل همه دولتمردان اطلاع‌رسانی خود را از طریق تلگرام انجام می‌دادند. اما نمی توان گفت تلگرام تاکنون خوب بوده و از الان به بعد بد است! ممکن است که یکسری افراد از تلگرام سوءاستفاده کنند اما این موضوع دلیل نمی‌شود که بتوان کل مجموعه را زیر سوال برد.

اگر مدیرعامل تلگرام با وزیر ارتباطات و 8 دستگاهی که مستقیما در بحث فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها به نوعی دخیل هستند مذاکره کنند بهتر خواهد بود تا اینکه با حرکات چکشی تلگرام قطع شود. 8 دستگاه از شورای عالی فضای مجازی گرفته تا قوه قضاییه و دادستانی در بحث فضای مجازی دخیل هستند، بنابراین باید 8 دستگاه با یکدیگر بنشینند و تدبیر اساسی بیاندیشند.

باید با تدبیر با قضیه فیلترینگ تلگرام برخورد شود. مردم نوعی دلبستگی و وابستگی به تلگرام پیدا کرده اند و 500 هزار شغل ما وابسته به فضای مجازی و عمدتا پلتفرم‌های خارجی از جمله تلگرام است. ما باید پیام‌رسان‌ها را مدیریت کنیم و بیشتر به دنبال همین مدیریت باشیم تا حذفشان. اگر این اتفاق بیفتد موفق‌تر خواهیم بود.

بر اساس آماری که وزارت ارتباطات اعلام کرده است 500 هزار شغل مرتبط با تلگرام است که در حال حاضر تحت تاثیر قرار گرفته و دچار اختلال شده است.

من از تلگرام استفاده می‌کنم و به ناچار برای اینکه با مخاطبینم ارتباط برقرار کنم پیام‌رسان سروش را نصب کرده‌ام اما اعضای کانالم در سروش به 100 نفر هم نرسیده است.

/اعتماد آنلاین/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول