راه اندازی شبکه ملی و سیستم عامل ملی دو تذکر رهبر معظم انقلاب

  • دکتر محمد حسین فرج نژاد، عضو انجمن سواد رسانه ای طلاب:

بستر اصلی تلگرام اینترنت آمریکایی است و این مساله بزرگ ترین مشکل برای فعالیت تلگرام در ایران به شمار می رود.

مسئولان باید شبکه ملی را  راه اندازی کنند و انتظار داریم، برای تحقق این مساله دولت مردان کوتاهی نکنند تا اطلاعات ملت ایران  از تیر رس دشمنان و بیگانگان در امان باشد؛ راه اندازی شبکه ملی هیچ خللی به دسترسی به شبکه جهانی وارد نمی کند.

تلگرام دست پخت آمریکا و انگلیس و به دست روس های یهودی اخراج شده از روسیه طراحی شده است، این پیام رسان با اسم روسیه در مرحله نخست اعتماد مردم را به خود جلب کرد و بعد اهداف آمریکا و انگلیس را دنبال کرد البته که دولت روسیه نیز با فعالیت تلگرام در این کشور مخالف است.

متاسفانه هیچ گونه نظارت داخلی بر روی پیام رسان تلگرام وجود ندارد، ولی دولت مردان در این فکر هستند که فعالیت تلگرام به معنای احترام به مردم است و این در حالی است که راه اندازی و حمایت از شبکه ملی احترام به مردم محسوب می شود.

استفاده از پروکسی و فیلتر شکن مخالف قوانین جمهوری اسلامی است

استفاده از فیلتر شکن و دو پوسته (هاتگرام و طلا گرام) فعال تلگرام خلاف قانون جمهوری اسلامی است و حمایت دولت از این مساله هیچ گونه توجیهی ندارد.

آیا این برای کشور ما بس نبود که مسایل خلاف اخلاق و ایجاد فتنه های سیاسی و اجتماعی از طریق برنامه تلگرام وارد کشور شد و این درحالی است که هنوز این برنامه آمریکایی فیلتر نشده است.

ترویج فرقه احمد الحسن، وهابیت، بهائیت، ثنویت، باستانی گری، زرتشت، سبک زندگی غربی و دیگر مفاسد انحرافی از مضرات اصلی پیام رسان غربی تلگرام است.

متاسفانه تلگرام با دسترسی به اطلاعات شخصی مخاطبان که البته تلفن های هوشمند موجود در بازار این بستر را فراهم کرده اند، سبب شده تا اطلاعات ایرانیان به دست کشور های بیگانه برسد و به همین سبب،‌رهبر معظم انقلاب مکرر مساله شبکه ملی و سیستم عامل ملی رابیان کرده است.

نفاق یکی از مهم ترین آسیب های تلگرام در بین مردم ایران است، دشمن با تفرقه افکنی و استفاده از مشکلات اقتصادی داخلی که به واسطه استکبار جهانی ایجاد شده در صدد ضربه زدن به انقلاب و اسلام هستند.

دولت مردان با حمایت از شبکه های اجتماعی داخلی اطمینان مردم را جلب کنند

اگر دولت از شبکه های اجتماعی داخلی حمایت می کرد و اطمینان مردم به شبکه های داخلی جلب می شد و دیگر تلگرام در ایران محبوبیتی نداشت؛ زیرا در زمان فیلترینگ تلگرام حداقل 25 میلیون به پیام رسان های داخلی مهاجرت کردند.

عدم اختصاص پهنای باند کافی، عدم اختصاص سرور، ایجاد موانع متعدد بر سر راه شبکه های اجتماعی داخلی همچون حمایت از طلاگرام و هاتگرام، ایجاد جنگ روانی علیه شبکه های اجتماعی داخلی و عدم تخصیص اعتبارات مالی پنج مانع بزرگ بر سر راه شبکه های اجتماعی داخلی است.

/حوزه/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول