Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/majazist96/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
نقش رسانه ای وبلاگ بسیار مهم است – مجازیست

نقش رسانه ای وبلاگ بسیار مهم است

رسانه وبلاگ- مدير پارسي بلاگ گفت:وبلاگ ها در فضاي رسانه اي نقش مهمي را بر عهده دارند و با بهره گيري از هنر مي توانند موثر تر باشند.

به گزارش «وبلاگ نیوز»به نقل از ایسنا، سيدمحمدرضا فخري پيرامون نقش وبلاگ ديني گفت: وبلاگ نقش رسانه‌اي مهمي دارد و هنگامي كه با كيفيت مطلوب و بهره‌گيري از هنر ارائه شود، بسيار مي‌تواند مؤثر باشد.

وي افزود: ما در حوزه فرهنگ بسيار غني هستيم و منابع و گنجينه‌هاي گرانقدري را در فرهنگ‌مان داريم، اما در حوزه به كارگيري و استفاده از اين منابع و توليد كالاهاي فرهنگي در سطح بين‌المللي موفقيت موردنظر را نداريم و غربي‌ها توليدات فرهنگي شان به شدت بيشتر از ما است بنابراين در بازار عرضه و تقاضاي كالاي فرهنگي آنها موفق‌تر از ما عمل كرده‌اند.

فخري خاطرنشان كرد: بنا بر فرمايش مقام معظم رهبري كه فرمودند اقتدار فرهنگي اصل است، معتقدم بايد در اين زمينه فعاليت‌هاي زيادي صورت گيرد و سازمان‌ها و نهادهاي وابسته به حوزه علميه قم به نوعي تكفل بخش فرهنگي، آموزشي و تبليغي دين را برعهده دارند مي‌توانند نقش اصلي را ايفا كنند.

مدير پارسي بلاگ تصريح کرد: هر چند كه كارهاي انجام شده در زمينه‌هاي فرهنگي – هنري نسبت به گذشته زياد شده است ولي تلاش‌ها بايد مضاعف باشد زيراكه هنوز جاي كار بسياري وجود دارد و براي رسيدن به ايده‌آل خيلي راه در پيش است و براي توسعه و ترويج مسائل دين مي‌توان از فيلم، عكس داستان، گرافيك و … استفاده كرد و براي اين كار به سرمايه‌گذاري‌هاي زيادي نيازمنديم و كار فرهنگي به مانند چاهي بي‌انتها است كه هر چقدر هم هزينه شود كافي نيست و پر نمي‌شود و بايد بيشتر از اينها سرمايه‌گذاري شود.

وي افزود: برگزاري جشنواره‌هايي در حوزه دين و هنر براي پيشرفت در اين زمينه بسيار مؤثر است و نشان مي‌دهد كه تلاش‌هاي جدي صورت گرفته است و طلاب بايد با هنر آشنا شوند و اگر هنر به متن حوزه‌هاي علميه وارد شود، رشته‌هاي هنري با پيشرفت خوبي رو به رو مي‌شوند و بايد به هنر نگاه كاركردي و تخصصي شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول