تر و خشک «وردپرس» با هم بسوزند؛ لطفا!
مسدود شدن کلیه وبلاگهای وردپرس در روزهای گذشته سبب واکنشهای مختلفی از سوی وبلاگ نویسان و کاربران این سرویس دهنده شده است.
به گزارش «وبلاگ نیوز» این مسدود شدن که بدون اطلاع قبلی صورت گرفت، موجب شد که بسیاری از وبلاگ نویسانی که وبلاگ خود را بر روی این سرویس دهنده ایجاد کرده بودند و هیچ محتوای مجرمانهای هم نداشتند، مطالب و مخاطبان خود را از دست بدهند.
عدم اطلاع رسانی شفاف کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ هم باعث شده است که ابهامات و شایعات – که البته نزدیک به حقیقت مینماید – بیش از پیش به گوش کاربران این سرویس دهنده برسد. شایعاتی مبنی بر اینکه وبلاگهای وردپرس قرار است که برای همیشه مسدود بمانند!
اگر این شایعه صحیح باشد، شاید تنها جملهای که میتوان به کار برد، تعجب است و چند نکتهای که در ابتدا به ذهن هر بلاگری میرسد:
1. در صورتی که ایجاد وبلاگ در سرویس دهنده وردپرس به دلیل عدم امکان پیگرد نویسنده وبلاگ در کشور، تخلف محسوب شود، منطقیتر آن است که صفحه اصلی این سرویس دهنده مسدود و استفاده از آن سرویس دهنده ممنوع اعلام شود، نه کل وبلاگهای آن. (مانند بلاگر) چرا که وبلاگها بر اساس قانون بنا بر محتوای منتشر شده باید مسدود شوند، نه به خاطر سرویس دهندهای که از آن استفاده میکنند!
2. وبلاگهایی که در این مدت در وردپرس نوشتهاند و هیچ محتوای مجرمانهای را منتشر نکردهاند مشمول کدام بند از قانون مسدود کردن سایت ها و وبلاگها میشوند؟ آیا صحیحتر آن نیست که پیش از آن به کاربران این سرویس دهنده اطلاعی داده میشد تا بتوانند حداقل از وبلاگشان پشتیبانی تهیه کنند؟
3. چرا به خاطر چند وبلاگ محدود منتشر کننده محتوای مجرمانه در یک سرویس دهنده، کلیه وبلاگهای آن سرویس دهنده باید مسدود شوند؟ آیا با مسدود کردن میتوان حجم تولید محتوای مجرمانه در یک سرویس دهنده را گرفت؟
4. با این روند، بهتر است تمام وبلاگنویسان نوشتن در وبلاگ را فراموش کنند. چرا که ممکن است در هر برهه از زمان یک سرویس دهنده از قوانین سرپیچی کند و کلیه وبلاگهای میزبانی شده بر آن مسدود شوند. آنوقت باید به کدام سرویس دهنده اعتماد کرد؟ اینطور نیست؟
انتهای پیام/.
این کار از نظر قانون های تصویب شده مشکل دارد با این حال اگر بخواهیم این مورد را از جنبه ی دیگر بررسی کنیم باید بگوییم که فیلتر شدن وردپرس دات کام عمل غیر حرفه ای بود که به نفع سرویس های وبلاگها دات کام بلاگها دات کام و پارس وبلاگ دات کام تمام می شود. زیرا این سرویس ها از نظر ظاهر مانند وردپرس هستند و امکانات بیش تری نیز دارند.
حال نمی دانم تشکر کنم یا بگویم این کار را نکنید!
خواهش می کنم پیگیری کنید و اخبار دقیق تری بدهید، واقعا چرا خشک و تر باید با هم بسوزند؟
Pingback: دودینگهاوس | سلام آقای فیلترینگ هوشمند خوب
باورم شد که دیگه وردپرس برنمیگرده واسه همین رفتم به بلاگر!
حرکتشون نابخشودنی بود
از سرویس های فارسی ورپرسی استفاده کنید!!!
bloghaa.com
mye.ir
و ….
Pingback: همهی دنیا خالی از سکنه به نظر میاد « دالبا
من که عمرن از وردپرس تکون نمی خورم. یه زمانی فیلتر شکن بیشتر به درد نوجوون ها می خورد که برن تو سایت های […] ولی الان اگه کسی نتونه از سد فیلطر عبور کنه در واقع اصلا بقه اینترنت دسترسی نداره. خواننده های من که همشون می تونن از این سد لعنتی عبور کنند پس من جایی نمی رم
من که راهم رو ادامه میدم
سلام
من خودم یک وردپرسی هستم که مجبور شدم وبلاگ خودم رو بعد از فیلترینگ ترک کنم
اما به نظرم دولت ایران حق داره از یک سرویس بلاگ بین المللی بخواد که در سرویس فارسی خود رعایت برخی از قوانین داخلی ایران بشه
و به نظرم خیلی طبیعی هستش که دولت ایران در صورت عدم همکاری سرویس، امکان دسترسی اون سایت رو به کاربران کشورش نده.
این وسط نباید حضور بچههای مذهبی در هم چه سرویس بلاگهایی تبدیل به اهرم فشار نقض کنندگان قانون کشور باشه…
به نظرم دولت ما و حمایت ازش صر برابر شرف داره به یک مشت یهودی و بی دین
نظر شما غیر از اینه؟
مرد مومن ! چی میگی شما . به چه زبانی صحبت میکنی . یهودی کیه . کافر کدومه . بحث سر اینه که اگر سایت اصلی مشکل داره با حکومت . یه کاری کنن که عضو جدید نگیره یا چه میدونم یه جور دیگه وارد عمل بشن . اینجوری زحمات چند ماهه و چند ساله وبلاگ نویسا هدر رفته . در دین شما این انصافه ؟
Pingback: فیلترینگ و وبلاگستان فارسی | AzadCyber
Pingback: Filtering and the Persian Blogosphere | AzadCyber
Pingback: فیلترینگ هوشمند(؟) – بررسی گافهای فیلترینگ در ایران « نوشتههای گاه و بیگاه raindigital
Pingback: Amin Sabeti's blog › Filtering and the Persian Blogosphere