اگر انسان «متدینی» مرتکب جرم شود ما او را رها نمیکنیم
آیت الله آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه در پاسخ به انتقادات وارد شده اخیر در فضای مجازی به این قوه گفت: من گلايه ميكنم زيرا گاهي هجمههاي حساب شده متوجه استقلال دستگاه قضائي ميشود. اما ما توقعمان اين است كه به جاي اين هجمهها از ما حمايت شود.
به گزارش «وبلاگ نیوز» و به نقل از فارس، لاریجانی با اشاره به اين مطلب كه دستگاه قضائي متعلق به فرد خاصي نيست و من تنها امانتدار آن هستم گفت: اصولگرايان و حزباللهيها بايد به كمك ما بيآيند. قوه قضائيه مستقل بايد تا زمان ظهور حضرت مهدي بماند و با استقلال حكم بدهد و بتواند در اجراي عدالت قدم بردارد.
لاريجاني گفت: ما قطعاً نواقصي داريم اما مديران اين دستگاه در حال كار كردن هستند اما متأسفانه بعضي موارد ما را به جرمهاي نكرده محكوم ميكند.
رئيس قوه قضائيه در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به سخنان “فردي كه عنوان كرده بود حاضر است در كنار ركن يماني در سفر به حج قسم بخورد كه اگر رئيس قوه مقننه از سران فتنه به صراحت سخن نميگويد اين است كه اين فرد ميخواهد اگر حكومت برگشت و عوض شد در حكومت بعدي هم دستي داشته باشد “، اظهار داشت: بايد گفت انالله و انااليه راجعون براي اين فرد اظهار تأسف مي كنم كه در روز روشن و در مقابل كعبه به برادر ديني خود تهمت ميزند و قسم دروغ ميخورد.
وي ادامه داد: بارها به من گفتهاند چرا درباره سران فتنه اقدامي نميكنيد، بايد به آنها بگويم كه يك سال پيش آنها را مجرم دانستم اما بارها در لفافه به شما گفتم كه يكسري مصالح نظام وجود دارد كه بنده هم تعيين كننده آن نيستم.
لاريجانه افزود: از يك نماينده مجلس تعجب ميكنم كه بارها براي او شفاهي درباره مسائل نظام و چرايي عدم رسيدگي به پرونده سران فتنه توضيح دادهام اما باز هم اين آقا ميگويد كه ما كاري نكردهايم. آن زمان كه اين افراد مشغول استراحت بودند قضات ما مشغول كار كردن بودند.
رئيس قوه قضا گفت: مصالح كلي نظام را رهبر انقلاب تشخيص داده و تعيين ميكنند، ما همه سرباز او هستيم و بايد پرسيد اينها چگونه ادعا ميكنند كه سرباز رهبري هستند اما به طور غيرمستقيم ايشان را مورد هجمه قرار داده و ما را سپر كردند. اينها ميخواهند ما را مقابل حزباللهيها و اصولگرايان قرار دهند. ما حرفمان با جرم و مجازات است نه با حزباللهي و اصولگرا، ما دست بسيجيها را هم ميبوسيم.
لاريجاني با اشاره به سخنان يك روحاني درباره “بيعرضگي دستگاه قضائي در برخورد با سران فتنه “، اظهار داشت: متأسفم از اينكه يك روحاني در روز عاشورا بالاي منبر ميرود و به قوه قضائيه توهين ميكند و ميگويد قوه قضائيه بيعرضه است، مگر دستگير كردن دو يا سه نفر كار سختي است براي قوه قضائيه، آقايان يك مقدار به خودتان بياييد اين مسيري كه ميرويد ظلم به خودتان است.
وي افزود: ما در ادامه مسيرمان و انجام اقداماتمان از هيچ فردي سفارش نميپذيريم؛ مگر رهبر انقلاب. همه ما بايد در مقابل قانون خاضع باشيم و بسيجيان بايد خاضعتر باشند.
لاريجاني با اشاره به اين مطلب كه “به اين پست و مقام وابستگي ندارم “، گفت: اما اجازه نميدهيم تخطي از قانون صورت بگيرد زيرا زماني كه تخطي از قانون را ميپذيريم راه براي خيلي چيزهاي ديگر باز ميشود.
رئيس قوه قضائيه همچنين با اشاره به سخنان فردي مبني بر اينكه گفته است “من قانون اساسي را قبول ندارم و فقط وصيتنامه پدر شهيدم را قبول دارم “، تصريح كرد: خدا بيامرزد امام خميني(ره) را؛ زماني كه بنيصدر گفت به قانون اساسي عمل نميكند، امام گفت تو غلط ميكني به قانون عمل نميكني. حال بايد پرسيد اين چه حرفي است كه اين فرد ميزند و مي گويد كه قانون اساسي را قبول ندارد.
لاريجاني همچنين با اشاره به اين مطلب كه در پيشگاه دستگاه قضائي هيچ فردي با فرد ديگر تفاوتي ندارد، گفت: اگر انسان متديني مرتكب جرم شود ما او را رها نميكنيم و به جرمش رسيدگي ميكنيم مانند آن كه اگر زني بدكاره به ما مراجعه كند و دعواي ملكي داشته باشد ما موظفيم حق را ستانده و به او پس دهيم؛ چرا كه دستگاه قضائي براي 70 ميليون نفر است.
وي ادامه داد: حرف ما يك كلام است؛ همه بايد نسبت به قانون خاضع باشد. برخي به ما هجمه وارد كردهاند كه در برابر توهين به رئيسجمهور كاري نكردهايد اما ما ميگوييم اقدامات خوبي كردهايم و حتي زماني كه رئيسجمهور عنوان كرد از حق خود گذشته ما براساس قانون دادستانمان ورود پيدا كرد و بسياري از سايتها را نيز بست، زيرا جرمي عمومي وارد شده بود.
رئيس قوه قضاييه همچنين با اشاره به اين مطلب كه ما ذرهاي از سياستهاي كلي دستگاه قضايي عدول نخواهيم كرد، گفت: اميدواريم بتوانيم منويات رهبر معظم انقلاب را انجام دهيم.
گفتنی است موج انتقادات از قوه قضاییه با انتشار یک نامه سرگشاده از سوی حسین قدیانی در وبلاگ قطعه26 آغاز شد و با حمایت روح الله حسینیان، نماینده مجلس شورای اسلامی قوت گرفت.
انتهای پیام/.
آقای لاریجانی عزیز!
آقا فرمودند که:
” من اين را گاهى بيرون هم شنفتهام. ميگويند آيا ما هم بايد مثل رهبرى موضع بگيريم يا نه؟ خوب، رهبرى يك تكليفى دارد، ما يك تكليف ديگر داريم. ببينيد، نبادا كسى تصور كند كه رهبرى يك نظرى دارد كه برخلاف آنچه كه به عنوان نظر رسمى مطرح ميشود، در خفا به بعضى از خواص و خلّصين، آن نظر را منتقل ميكند كه اجراء كنند؛ مطلقاً چنين چيزى نيست. اگر كسى چنين تصور كند، تصور خطائى است؛ اگر نسبت بدهد، گناه كبيرهاى انجام داده. نظرات و مواضع رهبرى همينى است كه صريحاً اعلام ميشود؛ همينى است كه من صريحاً اعلام ميكنم.
چند سال قبل كه يك قتلى اتفاق افتاده بود و دشمنان جنجال كردند، تبليغات كردند و گفتند اينها فتوا داشتند، دستور داشتند، و ميخواستند يك جورى پاى رهبرى را ميان بكشند، توى نماز جمعه گفتم: اگر من يك وقتى اعتقاد پيدا كنم كه يك نفرى واجبالقتل است، اين را توى نماز جمعه علنى خواهم گفت. نه جايز است، نه شايسته است كه مواضع ديگرى غير از آنچه كه رهبرى به صورت علنى و صريح به عنوان مواضع خودش اعلام ميكند، وجود داشته باشد؛ نه، همينى است كه دارم ميگويم.”
در مورد بزرگترین جرم بودن زیر سوال بردن اصل انتخابات فرمودند:
“مسئلهى اصلى در اين قضاياى اخير، اصل انتخابات بود؛ زير سؤال بردن اصل انتخابات بزرگترين جرمى بود كه انجام گرفت. چرا شما نسبت به اين جرم چشمتان را ميبنديد؟! اين همه زحمت كشيده بشود، مردم بيايند، يك شركتِ به اين عظمت، يك نصابشكنى، يك ركودشكنى در دنيا در مردمسالارى، در دمكراسىاى كه اينقدر ادعايش را ميكنند، انجام بگيرد، بعد يك عده مفت و مسلّم بيايند بدون استدلال، بدون دليل، همان فرداى انتخابات بگويند: انتخابات دروغ است! اين كار كوچكى است؟! اين جرم كمى است؟! ”
و پس از 9 دی فرمودند:
“حركت عظيم روز چهارشنبه ى نهم دى ماه حجت را بر همه تمام كرد. مسئولين قوهى مجريه، مسئولين قوهى مقننه، مسئولين قوهى قضائيه، دستگاههاى گوناگون، همه ميدانند كه مردم در صحنهاند و چه ميخواهند. دستگاهها بايد وظائفشان را انجام بدهند؛ هم وظائفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاشگر و ضدانقلاب و ضدامنيت و اينها، هم وظائفشان در زمينهى ادارهى كشور. ”
خوب خواسته ما از شما این است که:
1- چرا از آبان 88 تا حالا به بزرگترین جرم که بالاترین اولویت برای رسیدگی دارد رسیدگی نشده است.
2-چرا از 9 دی یا 19 دی تا به حال به خواسته مردم در قبال فتنه گران رسیدگی نکردید
و….
به نظر من دستگیری سران فتنه بدون اینکه عمق جریان شناخته بشه کار بیهوده ای است .هدف این است که قدرت تشخیص و بصیرت مردم بالا رود که با این کار در این شرایط این نتیجه حاصل نمی شود.و به نظر من خود سران فتنه خیلی دوست دارند که قوه قضائیه برخورد تندی با آنها داشته باشد چون از آن طریق می توانند شعله جنبش رو گرم نگه دارند.اما اگر نخبگان راه را نشان دهند و روشنگری کنند و عمق جریان را به مردم معرفی کنند که از لحاظ فکری و روحی این میکروب های سیاسی از تاریخ انقلاب بیرون انداخته شوند ، هم به قول آقا کسی نمی تواند تهمت افراطی گری بزند و هم بصیرت مردم بالا می رود وهم اینکه سران فتنه دچار مرگ روحی می شوند که بسیار بدتر از اعدام جسمی است.
9 دی در راه است و شبکه اجتماعی حامیان ولایت این پایگاه زاده حماسه نهم دی همچنان بسته است.
سلام به دوسستان ولایی از دیدنتون در اینجا بسیار خوشحالم
به نظر من هم اولا
اگر قرار بر برخورد است باید از رفتار های گزینشی پرهیز شود من الان نمی خواه نام ببرم اما بسیاری سایت ها و وبلاگ ها هستند (در میان دوستان اصول گرای خودمون)که بسیار تند تر مطلب می نویستند یا حتی سایت هایی با مضامین فرق ضاله ، عرفان های دروغین ، سایت های وابسته به گروهک ها یا جنبش به اصطلاح سبز که حتی خود من چند تمونه را بارها به گرداب اطلاع دادم در برخود با آنها به شدت کوتاهی می شد حالا سوال من این است که شبکه اجتماعی حامیان ولایت واقعا کدام جرم بزرگ را مرتکب شده بود که با آن به این شکل برخورد شد درحالی که شاید 90درصد مطالب آن هن تنها نقل قول از سایر سایت ها و وبلاگ ها بود
و ثانیا آیا حقیقتا این راه برخورد صحیح است که بدون تذکر و ناگهان اقدام به بستن و فیلترینگ نمایند زحمات فراوان دوستانی را که یقینا خودشان به نیت های پاک آنها آگاهند برباد دهند
و ثالثا باید دید نتیجه دراز مدت این برخورد ها چیست و چه اثری به ویژه در شرایتی نیاز به حضور گسترده در صحنه است دارد
سلام هم رزم
داغِ داغ
“نظر صریح امام خامنه ای در مورد ماجرای قدیانی – قوه ی قضاییه”
منتظرتم
یا حق
شاید سران فتنه بعدی که آقا هشدار می دهند، همین هایی باشند که امروز قوه قضاییه را به احمال و تسامح در مقابل سران فتنه هشتاد و هشت متهم می کنند
Pingback: نامه سرگشاده حسین قدیانی به رئیس قوه قضائیه | Global Posts