در ایران وبلاگ‌ها بخشي از تبادل فرهنگي را عهده‌دار شده‌اند

مدير گروه تبليغ و ارتباط فرهنگي دانشگاه سوره معتقد است: وبلاگ‌ها يك رسانه هستند و نقش ميانجي بين فرستنده و گيرنده را دارند.

به گزارش «وبلاگ نيوز» اميدعلي مسعودي در گفت‌وگو با ايسنا، ضمن بيان اين مطلب گفت: اتفاقي كه به خصوص در حال حاضر كه به سمت وب معنايي مي‌رويم، رخ داده است اين است كه كسي كه پيغام مي‌فرستد خودش گيرنده‌ پيغام نيز است بنابراين مي‌توانيم اشتراكات يا اختلافات فرهنگي را مبادله مي‌كنيم يعني جريان يك سويه نيست.

مسعودي ادامه داد: وبلاگ‌ها چون امكانات و ابزارهاي زيادي دارند در انتقال معاني و فرهنگ موثر هستند.

وي اضافه كرد: از زماني كه اينترنت وارد كشور شد ترسي داشتيم كه مبادا فرهنگ جهاني حاكم شود، ولي در حال حاضر اتفاقي كه افتاده اين است كه فرهنگ‌هاي كوچك در برابر فرهنگ بزرگ مقاومت و هويت خودشان را حفظ مي‌كنند.

اين استاد ارتباطات در پايان بيان كرد: در ايران به دليل اينكه صداوسيما حرف اول را در ارتباطات مي‌زند شايد سهمي كه به وبلاگ‌ها مي‌دهيم كم باشد اما واقعيت اين است كه وبلاگ‌ها در ايران بخصوص وبلاگ‌هاي تخصصي مانند گردشگري بخشي از تبادل فرهنگي را عهده‌دار شده‌اند. به نظر مي‌رسد كه ما هم آرام آرام به سمتي مي‌رويم كه تاثيرگذاري وبلاگ‌ها را در فرهنگ، اقتصاد، سياست و اجتماع جاري كنيم.

انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول