Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/majazist96/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
عقده‌های شخصیتی؛ پیامد استفاده کودکان از فیس‌بوک – مجازیست

عقده‌های شخصیتی؛ پیامد استفاده کودکان از فیس‌بوک

به گزارش«وبلاگ نیوز» و به نقل از مهر، بر اساس تحقیقات یک عصب شناس، مغز کودکان و نوجوانان در مراحل اولیه پس از آن که بیش از حد در معرض دنیای سایبر قرار گرفت به خوبی رشد نمی کند.

بارونس گرینفیلد استاد داروشناسی دانشگاه آکسفورد اظهار داشت که کاهش تماس فیزیک انسانها به این معنا است که کودکان در مهارتهای اولیه اجتماعی و روابط عاطفی اولیه خود مشکل دارند.

وی به انتقاد نسبت به اعتیاد ناسالم به شبکه اجتماعی تویتر پرداخت و فضای این شبکه اجتماعی را ناسالم دانست.

این عصب شناس همچنین نسبت به ماهیت نارسیستی سایتهایی چون کلاوت ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت که این شبکه اجتماعی میزان محبوبیت کاربران و تأثیر آنها را در سایر شبکه های اجتماعی اندازه گیری می کند.

براساس تحقیقات انجام شده آموزگاران انگلیسی مقطع متوسطه اظهار داشتند که اعتقاد دارند بیش از سه چهارم توجه دانش آموزان آنها نسبت به گذشته کاهش یافته است.

بارونس گرینفیلد به نقل از آماری که نشان می دهد بیش از نیمی از نوجوانان 13 تا 17 ساله بیش از 30 ساعت در وقت خود را به بازیهای ویدئویی، رایانه ها، سخت افزارهای خواندن کتاب الکترونیکی، تلفنهای همراه و فناوری مبتنی بر صفحه های نمایش اختصاص می دهند.

وی اظهار داشت که مغز انسان همگام با محیط اطرافش رشد می کند و نیاز به یک محیط شبیه سازی شده دارد تا به درستی رشد کند، اما وی هشدار داد که اتکا به شبکه های اجتماعی و افزایش استفاده از بازیهای رایانه ای بر مغز تأثیرات مهمی دارد.

این عصب شناس قرار است نتایج خود را در قالب یک سخنرانی برای گروه کنش دوره اولیه کودکی ارائه کند، گروهی که به منظور اصلاح آموزش اولیه کودک تأسیس شده است.

وی در آستانه همایش اولیه دانشگاه وینچستر که قرار است هفته آینده برگزار شود، اظهار داشت: اکثر ما که دوره بلوغ را رد می کنیم، دارای یک چارچوب درونی مفهومی هستیم که ما را قادر می سازد براساس آن دنیا را تفسیر کنیم و حس قوی از هویت خود داشته باشیم.

گرینفیلد با اشاره به اینکه شبکه های اجتماعی چون فیس بوک و تویتر نسلی را با آرزوهای کودکانه برای بازخورد دائمی در زندگی خود پرورش می دهد. مداومت در استفاده از این شبکه ها موجب می شود که کاربران دچار بحران هویت شوند چرا که آنها بی صبرانه در انتظار توجه بی درنگ سایرین به خود هستند.

انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول