تاثیر منفی فیس بوک و توییتر بر بنیان خانواده
به گزارش «وبلاگنیوز» خبرگزاری فارس به نقل از یاهو نوشت، بر اساس نتایج تحقیقات راسل کلایتون، یکی از محققان دانشکده خبرنگاری دانشگاه میزوری آمریکا، افرادی که بطور مداوم از توییتر استفاده می کنند بیشتر در معرض جدایی از همسر خود قرار دارند. آمار خیانت در بین این افراد نسبت به افرادی که از این شبکه ها استفاده نمی کنند و یا استفاده آنها کمتر است، نیز بالاتر است.
این محقق که پیشتر تحقیق مشابهی را در مورد تأثیر فیس بوک بر روابط زوجین منتشر کرده، معتقد است بر اساس نتایج این تحقیقات توییتر نیز تأثیر مشابهی را بر روابط زوجین دارد و باعث بروز مشکلات مشابهی در روابط بین مردان و زنان می شود.
بر اساس تحقیق اخیر توییتر حتی از فیس بوک برای روابط خانواده مخرب تر است. کلایتون با اشاره به نتایج تحقیق قبلی خود در مورد فیس بوک، که تأثیر این شبکه اجتماعی را بر روابط زوجین با سابقه بالای آشنایی را کمتر از زوجین با سابقه کم آشنایی یا زندگی نشان می دهد عنوان کرد که توییتر بر روابط تمام زوجین تأثیر منفی دارد به گونه ای که حضور مداوم در این شبکه اجتماعی می تواند باعث بروز تنشهای شدید و حتی جدایی بین زوج های حتی با سابقه ازدواج بیش از چند 10 سال شود.
این تحقیق که با سوال از بالغ بر 581 داوطلب بین 18 تا 67 سال انجام شده است، افراد را در زمینه مدت حضور در این شبکه اجتماعی، فعالیت هایی که در آن انجام می دهند و همچنین مشاجره های احتمالی مرتبط با مشکلات ناشی از استفاده از توییتر آنها با همسران خود مورد سؤال قرار داده است.
کلایتون با اشاره به تحقیقات صورت گرفته یکی از علل انجام این تحقیق را مراجعه یک زوج که بر سر استفاده از شبکه های اجتماعی در روابط خود دچار مشکل شده بودند عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه تأثیر این شبکه های اجتماعی بر افراد در بسیاری از جهات همچنان نادیده گرفته می شود و نامشخص هستند گفت: این امکان وجود دارد که حضور زوجین در شبکه هایی که امکان ارائه حساب کاربری مشترک را برای آنها فراهم می کند بتواند به بهبود روابط بین آنها و کاهش تنش در سطح خانواده بی انجامد.