«مسائلی مثل فیس‌بوک نباید قبض یا بسط داده شود»

به گزارش «وبلاگ‌نیوز» دکتر حسین باهر، جامعه شناس، در گفتگو با نسیم با بیان اینکه چند نفر از مقامات ما فیس بوک دارند گفت: هر کس هم به کسی می گوید وارد این شبکه نشو، در پاسخ می گوید فلان مسئولین هم در این شبکه عضو هستند، اگر بد بود فلان آقا عضو نمی شد.

وی افزود: من تصور می کنم باید ما در جامعه الگوهایمان را درست کنیم وگرنه امر و نهی کردن فایده ای ندارد. باید آدم هایی که خوب هستند، نه لزوماً مسئولین، هر کسی که باشد، به عنوان الگو در زندگی مردم معرفی و تبلیغ شوند. مثلاً از دکتر الهی قمشه ای بپرسند که آیا شما فیس بوک عضو هستید؟ این شبکه را پیگیری می کنید؟ آیا به نظر شما فرزندانتان در آن عضو باشند، اشکالی دارد؟

این جامعه شناس ادامه داد: عضویت مسئولین در فیس بوک در جامعه اثرگذار است. اثر خوب و بد آن به این است که ببینیم که ما می خواهیم چه چیزی را تبلیغ کنیم. اگر می خواهیم عضویت در فیس بوک را تبلیغ و تشویق کنیم، اثر مثبت دارد، اگر نخواهیم چنین کنیم، اثر منفی دارد. به هر جهت عضویت این مسئولین موثر است.

وی گفت: به نظر من نباید مسائلی مانند فیس بوک را نه قبض داد و نه بسط داد. مهم این است که فرهنگ استفاده از آن را اشاعه بدهیم. مثلاً می توانیم مضرات و آسیب هایی که دارد را به مردم گوشزد کنیم نه این که مدام بگوییم استفاده نکنید.

انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول