۶ نکته مهم برای حفظ امنیت فرزندانتان در شبکههای اجتماعی
به گزارش «وبلاگنیوز» و به نقل از خراسان، در حالی که رشد کاربران آنلاین مفید است، اما دارای خطرهای خاص خود نیز است. سو استفاده از شبکههای اجتماعی توسط کودکان میتواند به یک مشکل جدی تبدیل شود.
برای بسیاری از والدین، هدایت فرزندان در نحوه استفاده از شبکههای اجتماعی نهتنها نگران کننده است بلکه برای آنها نوعی چالش محسوب میشود. اما استفاده از روشهای درست، میتواند به پدر و مادرها کمک کند تا نمونههای مثبتی را برای فرزندان خود قرار دهند و به آنها نحوه مسئولانه و درست استفاده کردن از این شبکههای اجتماعی را آموزش دهند.
در ادامه با ۶ راهنمایی متخصصان این امور آشنا میشویم تا کودکان شما به درستی از شبکههای اجتماعی استفاده نمایند.
۱٫ اطلاعات خود را راجع به شبکههای اجتماعی بالا ببرید
ایمی مورین به عنوان متخصص امور مربوط به والدین، معتقد است که پدر و مادر با توجه به استفاده فرزندان خود از انواع شبکههای اجتماعی باید اطلاعات خود را همسان با آنها بالا ببرند.
آشنا نمودن خود با شبکههای اجتماعی محبوب، شناخت بهتری از نحوه کار آن سرویسها به شما میدهد. همچنین ممکن است مایل به ساخت پروفایل شخصی خود در این سایتها و اپلیکیشنها برای تجربه هرچه بیشر از آنها باشید.
به گفته مورین، پدر و مادر باید قادر به تشخیص تفاوتهای بین Tumblr و Snapchat باشند زیرا هر یک از آنها دارای خطرهای مختص به خود هستند.
فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، اسنپچت، واین، یوتیوب، تامبلر، سکرت و ویسپر از محبوبترین شبکههای اجتماعی نزد کودکان را مشاهده کنید.
۲٫ ایجاد محدودیت سنی
اگر در حال حاضر فرزندان شما اجازه استفاده از شبکههای اجتماعی را ندارند، ایده خوبی است که سن مجاز استفاده از این شبکهها را برای آنها مشخص کنید.
به گفته مارک لوون که متخصص روابط والدین و فرزندان است، اگر فرزندان شما احساس کنند که زمان استفاده از این شبکهها هیچگاه فرا نخواهد رسید، خودشان تمایل به ایجاد پروفایل مخفی خود را پیدا خواهند کرد.
حداقل سن لازم برای ساخت یک پروفایل در اکثر شبکههای اجتماعی ۱۳ سال یا بالاتر است. البته این تصمیم شما است که فرزندانتان در چه سنی مجاز به انجام این کار هستند. قانون حفاظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان (COPPA)، شرکتها را از جمعآوری اطلاعات شخصی کودکان زیر ۱۳ سال بدون اجازه والدین آنها، منع کرده است.
۳٫ با کودکان خود در مورد خطرات و نتایج استفاده نادرست از شبکههای اجتماعی صحبت کنید
بسیاری از کودکان عواقب استفاده از شبکههای اجتماعی را نمیدانند. آنها مایلاند در دسترس بودن اطلاعات خود توسط دیگران را نادیده بگیرند و به راحتی از کنار قابل دید بودن فعالیتهای آنلاین خود توسط دیگران بگذرند.
به گفته مورین، اغلب پدر و مادرها فراموش میکنند که در مورد تحت تاتیر قرار گرفتن آینده کودکان خود توسط عکسها، کامنتها و فعالیتهای اجتماعی صحبت کنند. والدین باید شرایطی که استفاده از شبکههای اجتماعی موجب آسیب دیدن میشود را برای کودکان خود شرح دهند.
صحبت با فرزندتان در مورد نشانههای خطرناک شبکههای اجتماعی موجب میشود تا آنها حداقل قبل از گذاشتن عکس و به اشتراک گذاشتن موقعیت خود با دیگران، به عواقب آن فکر کنند.
۴٫ کامپیوتر را در فضای باز خانه قرار دهید
سعی کنید به جای قرار دادن کامپیوتر در اتاق فرزندتان، آن را درفضای باز خانه قرار دهید. با انجام این کار میتوانید به راحتی کودک خود را تحت نظر قرار دهید.
به گفته مورین، هرگاه کودکان احساس کنند که تحت نظارت والدینشان هستند، بیشتر به رفتارهای خود دقت میکنند.
۵٫ قوانین و دستورالعملهایی را برای فرزندتان تنظیم کنید
برای القای عادتهای مثبت در نحوه استفاده از شبکههای اجتماعی میتوانید قوانینی را برای فرزندانتان وضع کنید. برای مثال، در طول هفته یک محدوده زمانی مشخصی را برای صرف کردن در شبکههای اجتماعی مشخص کنید. همچنین میتوانید برای تمرین در یک زمان مشخص به همراه فرزندتان در این شبکهها به فعالیت بپردازید.
لوون توصیه میکند که هیچگاه قوانین سفت و سختی برای این مساله قرار ندهید. حد متوسطی را تعیین کنید که در آن فرزندتان احساس کند که در تصمیمگیری قدرتمند است تا چیزی را از شما پنهان نکند.
۶٫ به طور منظم تنظیمات خصوصی فرزندتان را بررسی کنید
به صورت منظم تنظیمات خصوصی فرزندتان را در شبکههای اجتماعی بررسی کنید. شبکههای اجتماعی همیشه در حال ایجاد تغییر و تحولاتی در سایتها و اپلیکیشنهای خود هستند، پس شما باید از امنیت پروفایل فرزندتان اطمینان حاصل نمایید.
انتهای پیام/.