تهدیدهای وایبری معلم موسیقی به جایی نرسید

به گزارش «وبلاگ‌نیوز» و به نقل از ایران، چندی پیش زن جوانی درحالی‌که به‌شدت نگران بود با مراجعه به مأموران پلیس فتای مازندران با شکایتی خواستار پیگیری‌های مأموران برای شناسایی و بازداشت یک مزاحم در فضای مجازی شد.

وی درباره شکایت خود ادعا کرد: مدتی است که ناشناسی با فرستادن نوشته‌های عاشقانه برایم ایجاد مزاحمت می‌کرد تا اینکه احساس کردم کار او زندگی‌ام را مختل کرده است.

وی ادامه داد: مدتی سعی کردم با بی‌اعتنایی شرایط را طوری پیش ببرم که او از نوشتن‌هایش خسته شده و مرا به حال خود رها کند اما انگار او کاری جز نوشتن برای من نداشت. وقتی وضعیت را این‌گونه دیدم تصمیم گرفتم جوابی به او بدهم تا او دست از نوشتن بردارد؛ اما انگار همه‌کاره‌ایم برای منصرف کردن وی جواب عکس می‌داد.

بدین ترتیب موضوع را با شوهرم در میان گذاشتم و از وی کمک خواستم. او پیشنهاد داد تا با تهدید به شکایت نویسنده ناشناس را مجاب کنیم دست از مزاحمت‌هایش بردارد اما بازهم نتیجه‌ای حاصل نشد و این بار او گستاخ‌تر از قبل تهدید کرد اگر به خواسته‌اش تن ندهم عکس‌هایم را از شبکه وایبر برداشته و در فضای اینترنتی منتشر خواهد کرد. زن جوان در ادامه افزود: وقتی وضعیت را این‌گونه دیدم به پیشنهاد شوهرم نزد پلیس آمدم تا از آن‌ها کمک بگیرم.

با توجه به این اظهارات و نشانی‌هایی که زن جوان در اختیار کارآگاهان فتای مازندران قرار داده بود آنان تجسس در فضای مجازی را برای به دست آوردن ردی از نویسنده سمج در دستور کار قراردادند.

مأموران در جریان بررسی‌های خود رد نویسنده ناشناس را دریکی از شهرهای اطراف ساری مرکز استان مازندران به دست آورده و محل زندگی او را به محاصره خود درآوردند.

شخصی که اقدام به اخاذی و مزاحمت از طریق شبکه اجتماعی وایبر می‌کرد، توسط کارآگاهان جرائم رایانه‌ای پلیس فتای استان مازندران دستگیر شد.

سرهنگ احمدرضا رستمی رئیس پلیس فتای استان مازندران در تشریح این خبر گفت: پس از شناسایی مزاحم اینترنتی، مأموران و کارآگاهان با دستور قضایی وی را که مهدی نام دارد در یک عملیات هماهنگ در اطراف یکی از شهرهای استان دستگیر کردند.

وی در تحقیقات فنی و پلیسی ابتدا سعی می‌کرد خود را بی‌گناه جلوه داده و مسیر تحقیقات مأموران را به گمراهی بکشاند اما هنگامی‌که با ارائه دلایل و مستندات پلیسی و غیرقابل‌انکار روبه‌رو شد اعتراف کرد: زن جوان از مدت‌ها پیش برای آموزش موسیقی نزد من می‌آمد. در جریان تدریس درس موسیقی به او علاقه‌مند شدم اما قادر نبودم حرف دلم را بزنم بنابراین به فکر افتادم تا از طریق فضای مجازی و در شبکه‌های اجتماعی به او ابراز علاقه کنم.

ابتدا از روی شماره تلفن همراهش در شبکه وایبر برای او چندین پیام عاشقانه فرستادم اما او جوابی نداد به همین دلیل با سماجت به تلاش‌های خود ادامه دادم تا اینکه او تهدید به شکایت کرد. با توجه به شناختی که از او داشتم و از طرف دیگر به دلیل آنکه شماره تلفن همراه مورداستفاده من ایرانسل بود و نام من در هنگام خرید ثبت‌نشده بود گمان می‌کردم هرگز ردیابی نخواهم شد اما نمی‌دانم پلیس چگونه محل زندگی‌ام را شناسایی و مرا دستگیر کرد.

با توجه به این اعترافات استاد موسیقی با تشکیل پرونده‌ای در اختیار بازپرس رسیدگی‌کننده به پرونده قرار گرفت و با صدور قرار قانونی روانه بازداشتگاه شد.

هشدار پلیس

سرهنگ رستمی با هشدار به خانواده‌ها درباره استفاده بدون کنترل از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی گفت: از به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی و عکس‌های خصوصی خود در شبکه‌های اجتماعی خودداری کرده و باکسانی که در فضای مجازی آشنا شده‌اید قرار ملاقات رودررو و حضوری نگذارید.

وی افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و گسترش شبکه‌های اجتماعی و بخصوص نرم‌افزارهای تلفن همراه هستیم که این امر در کنار امکاناتی که در اختیار کاربران فضای مجازی قرار می‌گیرد، متأسفانه موجب سوءاستفاده برخی از بزهکاران از این فضا برای ترویج بی‌بندوباری شده است. این مقام پلیسی افزود: این شبکه‌های اجتماعی موبایل به‌سرعت تبدیل به‌نوعی اعتیاد میان بسیاری از نوجوانان و جوانان شده و برخی از آسیب‌های اجتماعی را تشدید کرده است. بسیاری از پیامدهای حضور دائمی این شبکه‌ها در زندگی افراد آن‌قدر عمیق است که می‌تواند منجر به ناکامی افراد در زندگی روزمره خود شود.

وی همچنین تصریح کرد: درصورتی‌که استفاده از شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی آگاهانه نباشد، تهدیدات آن می‌تواند به‌مراتب بسیار پررنگ‌تر از فرصت‌های آن باشد، چراکه وقتی شخص دچار اعتیاد به حضور در این شبکه‌ها می‌شود و زمان زیادی از شبانه‌روز خود را در این فضا می‌گذراند به‌تبع آن حضور خانوادگی و اجتماعی شخص دچار اختلال شده و جاذبه دنیای مجازی بر دنیای واقعی‌اش غلبه می‌کند.

وی ادامه داد: یکی از عوارض و آثار منفی این نوع شبکه‌ها روابط نامناسب اخلاقی بین کاربران است. معمولاً شبکه‌های اجتماعی ابزارها و امکاناتی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند که تصاویر، ویدئوها و اطلاعات خصوصی خود را در صفحه شخصی خود قرار دهند.

وی تشریح کرد: مشکلاتی از قبیل ساخت پروفایل‌های تقلبی در شبکه‌های اجتماعی و فقدان امکان کنترل آن‌ها به علت حجم زیاد این هرزنامه‌ها، باعث می‌شود کسانی که با پروفایل‌های تقلبی به شبکه‌های اجتماعی وارد شوند با ورود به حریم‌های خصوصی، تصاویر و اطلاعات آنان را به سرقت برده و این اطلاعات را در اینترنت منتشر کنند.

انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول