مجلس یازدهم، ولنگاری فضای مجازی را جدی بگیرد
محمّدصادق کوشکی کارشناس مسائل سیاسی:
- سال ۲۰۱۸ به دستور دادگاه عالی روسیه فعالیت تلگرام در این کشور ممنوع شد و آی پی بیش از ۱۸ میلیون کاربر تلگرام بسته شد.
- دادگاه عالی روسیه، دلیل تصمیم خود را دفاع از امنیت ملی روسیه اعلام کرد، در چین نیز سالهاست عمده فعالیتهای اینترنتی توسط اینترنت بومی و موتورهای جستجوگر بومی اداره شده و نیازهای جامعه تأمین میشود.
- چین دلیل این اقدام را جلوگیری از تسلط رقبای آمریکایی و اروپایی بر اقتصاد و سیاست و عرصه های فرهنگی عنوان کرد.
- از دیدگاه قرآنی، هرگونه فعالیتی که موجب سلطه کفار بر مومنین شود، جایز نیست، متأسفانه امروز فضای مجازی ما به گونهای است که عملاً دشمنان و کفار از طریق آن بر جامعه ما تسلّط یافتهاند.
- اینستاگرام سبک زندگی ما را به طور جدی تهدید میکند، ابزارهای به ظاهر ارتباطی همچون تلگرام و واتس آپ نیز انتقال دهنده اطلاعات جامعه ما به دشمنان هستند.
- آن چه در فضای مجازی غیربومی میگذرد به تعبیر رهبر انقلاب یک ولنگاری است؛ ناشی از بی اعتنایی، غفلت، تساحل و یا خدایی ناکرده نفوذ دشمن در عرصه های اجرایی ازجمله وزارت ارتباطات، شورای عالی فضای مجازی و شاید مافوق آنهاست.
- از قوه قضائیه توقع میرود برای مقابله با این ولنگاری فرهنگی تلاش کند و بیش از این سکوت نکند، از منتخبین مجلس آینده توقع میرود که نگرانی مردم، دلسوزان و رهبری درخصوص ولنگاری فضای مجازی را جدی بگیرند و با تصویب قوانین قاطع، تلاش کنند فضای مجازی در کشور بومی شود.
/پایداری ملی/