فراخوان جشنواره فعالین فضای مجازی در حوزه تعلیم و تربیت

مجازیست- نخستین جشنواره فعالین فضای مجازی و تولید محتوا در حوزه تعلیم و تربیت برگزار می‌شود.

سازمان بسیج فرهنگیان اعلام کرد: با توجه به لزوم حضور جدی جوانان انقلابی در فضای مجازی و تشکیل جبهه جهادی در فضای سایبری برای مقابله با تهاجم سازمان یافته دشمنان انقلاب اسلامی، ضروری است برای شناخت ظرفیت‌های موجود، سازماندهی‌های آینده و بهره‌گیری از پتانسیل‌های نهفته در راستای توسعه و ترویج فرهنگ صحیح تعلیم و تربیت در فضای مجازی با ایجاد بستری مناسب این روند شتاب بیشتری یابد.

برگزاری جشنواره و دریافت محصولات و ارائه آن در نمایشگاه می‌تواند علاوه بر تکمیل بانک اطلاعات فعالان، باعث شناسایی نخبگان این حوزه شده و مسیر برنامه‌ریزی و تهیه نقشه راه آینده را جهت نیل به هدف‌های پیش رو فراهم نماید.

با انتخاب آثار برگزیده و برتر در این جشنواره می‌توان زمینه لازم برای ارائه آثار تولید شده در رسانه‌های دیجیتال و همچنین تشویق و ترغیب تولیدکنندگان در تولید بیشتر با محوریت تعلیم و تربیت و همچنین حضور مؤثر و گسترده و مردمی را رقم زد.

موضوعات و قالب های جشنواره شامل موضوعات محتوایی تولیدات، فعالیت‌های تیم مدرسه (طرح معلم آینده‌ساز)، ارتقای شأن و منزلت اجتماعی و همچنین معیشت معلم، معلم جهادی/ فعالیت های جهادی معلمین (به طور مثال نقش آفرینی معلمین در مقابله با کرونا)، معلم، پایه ریز تمدن نوین اسلامی و آموزش و پرورش آینده و شهدای فرهنگی(ستارگان خدمت) است.

 قالب‌های جشنواره:

۱)هنرهای دیجیتال الف: انواع مختلفی از پویا‌نمایی و انیمیشن دو بُعدی و سه بُعدی، موشن‌گرافی، استاپ موشن و بازدید مجازی اماکن (حداکثر ۵ دقیقه)، ب: عکس، عکس نوشت و طراحی پوستر، اینفوگرافی، کاریکاتور، گیف و استیکر است، ج: پادکست صوتی، د)  و فیلم و مستند کوتاه است. کلیه آثار می‌تواند طراحی یا انتخاب یا اقتباس از منابع دیگر باشد و رعایت حقوق مالکیت به عهده ارسال کننده اثر بوده و باید مرتبط با موضوعات تعلیم و تربیت و منطبق با اهداف جشنواره باشد.

۲)پیام رسان‌ها و شبکه های اجتماعی:

پیام‌رسان‌ها: شامل کانال و گروه‌ها در پیام‌رسان‌های رایج و رسمی کشور شامل سروش، بیسفون پلاس، گپ، ایگپ، ایتا، بله و…

شبکه اجتماعی: شامل تمامی شبکه‌های اجتماعی رایج مانند: آپارات، اینستاگرام و…  مطلب می‌تواند تألیف یا انتخاب یا اقتباس از منابع دیگر باشد و رعایت حقوق مالکیت به عهده مسئول ارسال اثر است.

نویسندگان مطالب و مدیران گروه‌ها می‌توانند بیش از یک نفر باشد.

۳)قطعات ادبی: شعر تمام آثار الزاماً به صورت تایپ شده باشد و تعداد اشعار ارسال شده حداکثر ۵ اثر برای هر شرکت‌کننده است.
داستان نویسی و طنز:  تنها داستان کوتاه مورد داوری قرار خواهد گرفت. داستان ارسالی نباید از ۵۰۰ کلمه کمتر باشد.
تصمیم گیری در مورد آثاری که در مرز مبهم قالب داستان کوتاه با سایر قالب های ادبیات داستانی قرار دارند بر عهده  هیأت داوران خواهد بود.آثار ارسالی نباید قبال در مجموعه داستان های فردی یا جمعی به صورت کتاب منتشر شده باشد.

 مهلت ارسال آثار و اطلاعات دبیرخانه:

مهلت ارسال آثار از ۲۴ اردیبهشت ها تا ۳۰ خرداد است و آدرس دبیرخانه: تهران، میدان سپاه،خیابان پادگان، پلاک ۳، طبقه ۳؛ به نفرات برتر هر قالب جوایز نفیسی اهدا می‌شود؛ برای اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید: ۰۲۱-۳۵۹۴۶۳۳۲ و ۰۲۱-۳۵۹۴۷۰۳۳؛ جهت اطلاع بیشتر، ثبت نام و ارسال آثار به سایت festival.cbo.ir مراجعه کنید.

/فارس/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول