دفتر امنیت سایبری در امورخارجه آمریکا

مجازیست-دفتر یادشده دفتر امنیت فضای سایبر و فناوری‌های نوظهور یا سی اس ای تی نام دارد.

بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا دفتر یادشده، تلاش‌های دیپلماتیک ایالات متحده را در موضوعات مرتبط با امنیت فضای سایبر در عرصه بین‌المللی رهبری می‌کند و در زمینه سیاست گذاری در ارتباط با فناوری‌های نوظهور که بر روی سیاست خارجی و امنیت ملی تأثیر بگذارد اقدام خواهد کرد.

تلاش برای ایمن سازی فضای سایبر، کاهش احتمال وقوع منازعات سایبری و کمک به آمریکا در جریان رقابت‌های سایبری استراتژیک از جمله دیگر وظایف این دفتر است.

برنامه‌ریزی برای تأسیس این دفتر از ژوئن سال ۲۰۱۹ آغاز شد و این موضوع در همان زمان به اطلاع کنگره رسید. اما کنگره با این تصمیم مخالف کرد. استدلال کنگره این بود که این موضوع جایگاه مهمی در سیاست خارجی آمریکا دارد و تنها نباید یک دفتر به آن اختصاص یابد. با این حال دولت ترامپ به تصمیم خود عمل کرد. در بخش دیگری از بیانیه تأسیس این دفتر آمده است: سازماندهی مجدد تلاش‌ها و تخصیص منابع به فضای سایبر و فناوری‌های نوظهور برای حفظ امنیت دیپلماسی آمریکا ضروری است. زیرا چین، روسیه، ایران و کره شمالی و دیگر رقبای سایبری و رقبای نوظهور عرصه فناوری امنیت ملی آمریکا را به چالش کشیده‌اند.

در عین حال کریستوفر پینتر هماهنگ کننده سابق امنیت سایبری وزارت خارجه آمریکا که قبلاً فعالیت‌هایی در این زمینه داشته، در توئیتر از تأسیس دفتر جدید انتقاد و تصریح کرده: خنده دار است که طی چهار سال ریاست جمهوری ترامپ این کار در اولویت نبود و به آن منابعی اختصاص نیافت و حالا ظرف چند ساعت خبر تأسیس این دفتر اعلام می‌شود.

/مهر به نقل از زد دی نت/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول