دروغ‌های کرونایی کار ۱۲ نفر است

مجازیستشبکه‌های اجتماعی آمریکایی و در رأس آنها فیس‌بوک مدعی هستند مقابله با دروغ پراکنی در مورد واکسن‌های کرونا در شبکه‌های اجتماعی کار ساده ای نیست و اخبار و اطلاعات زیادی در این زمینه توسط اشخاص مختلف تهیه می‌شود که نمی‌توان با هم آنها مقابله کرد.

اما بررسی مشترک مرکز مقابله با نفرت پراکنی دیجیتال موسوم به سی سی دی اچ و مؤسسه آنتی وکس واچ نشان می‌دهد ۷۳ درصد از اخبار دروغ در مورد واکسن‌های کرونا در فیس‌بوک و ۱۷ درصد از این نوع اخبار در توییتر تنها توسط ۱۲ نفر تولید می‌شود.
وجود این حساب‌های کاربری بارها و بارها به فیس‌بوک و توییتر گزارش شده، اما آنها برای مقابله با آنها اقدامی نشده است. یکی از این افراد رابرت اف کندی نام دارد که قبلاً در ماه فوریه به علت دروغ پراکنی در مورد واکسن‌های مختلف از اینستاگرام حذف شده بود. اما حساب‌های فیس‌بوک و توییتر وی دست نخورده باقی مانده‌اند.
تمامی افراد دیگر که نامشان در این گزارش مشترک درج شده کماکان در حال فعالیت در توییتر، فیس‌بوک و اینستاگرام هستند و هیچ برخوردی با آنها نشده است. در گزارش یادشده تصریح شده حذف کامل این ۱۲ نفر از شبکه‌های اجتماعی آمریکایی حجم دروغ پراکنی در مورد خطرات انواع واکسن و به خصوص واکسن کرونا را به شدت کاهش می‌دهد.
فیس‌بوک در واکنش روش تهیه این گزارش را زیر سوال برده و افزوده که در حال همکاری با سازمان‌های بهداشتی و درمانی برای مقابله جدی تر با دروغ پراکنی در مورد واکسن‌ها و بیماری کرونا است. توئیتر هم مدعی شده که سیاست‌های خود در مورد دروغ پراکنی را به طور کلی اعمال می‌کند و نه بر مبنای تک تک کاربران.
/مهر به نقل از انگجت/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول