هشدار توییتر به کاربرانش پیرامون تعلیق حساب‌ آن‌ها

مجازیست-توییتر مشغول آزمایش بنر هشداری است که بالای فید کاربر ظاهر می شود و به او هشدار می دهد حسابش تعلیق یا قفل شده است. در این وضعیت کاربر نمی تواند هیچ فعالیت دیگری در شبکه اجتماعی انجام دهد.

این هشدار به شکل یک بنر بالای فید کاربر نشان داده می‌شود. به گفته سخنگوی توییتر این ویژگی در حال حاضر برای درصد کمی از کاربران iOS، اندروید و وب به طور آزمایشی ارائه شده است.

دلیل ارائه این ویژگی آن است که برخی کاربران گله داشتند زمانی متوجه تعلیق یا قفل شدن حساب شأن شدند که سعی داشتند توییتی منتشر کنند یا حساب‌های کاربری تازه را دنبال کنند.

هشدار جدید وضعیت حساب کاربری را نشان می‌دهد و برای افرادی که حساب شان قفل یا تعلیق شده راهنمایی‌های اضافی فراهم می‌کند.

اگر حساب کاربری به طور دائم تعلیق شده باشد، وی می‌تواند درخواست تجدید نظر درباره این اقدام کند. طبق این هشدار اگر حساب کاربری فرد قفل شده باشد، پس از یک هفته دسترسی به آن فراهم می‌شود.

/مهر به نقل از ورج/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

فروش سیمکارت دایمی