وبلاگ های یکبار مصرف

رسانه وبلاگ18یادداشت: روی یک لینک کلیک می کنید . منتظرید تا صفحه وبلاگی باز شود . ۱۰ ثانیه ، ۲۰ ثانیه ، یک دقیقه ، دو دقیقه ….خلاصه بالاخره باز می شود، اما در کمتر از زمانیکه صبر کردید باز شود آن را می بندید. چرا ؟ ببینیم چرا بعضی از وبلاگ ها یکبار مصرفند؟

سرعت ، زیبایی ، خوانایی ، مطالب گیرا ، ارتباط ذهنی با خواننده و … همه و همه در خوب جلوه دادن وبلاگ شما دخیل هستند.

ایرادات معمول وبلاگ های فارسی بشرح زیرند:

۱- زیاد کردن تعداد پست (post) های هنگام بالا آمدن وبلاگ: بطور متوسط ۷ پست در صفحه مناسب هست و بیشتر از آن فقط حوصله بیننده را سر می برد .

۲- قرار دادن عکس به تعداد زیاد: این کار سرعت باز شدن وبلاگ را شدیدا کم می کند و بیینده را بسیار منتظر لود شدن کامل صفحه می گذارد!

۳- قرار دادن عکس با عرض بزرگتر از عرض قالب وبلاگ: اینکار باعث می شود نوار اسکرول افقی صفحات استفاده شود که قالب را از ظاهر انداخته و کاربران را خسته می کند . عرض تصویر بیش از ۴۰۰ پیکسل معمولا مشکل زا می شود.

۴- استفاده از بک گراند مشکی و بطور کلی تیره: باعث خسته شدن چشم بیننده می شود و اشتیاق او را به خواندن وبلاگ کم می کند.

۵- استفاده از فونت نوشته ها با سایز بزرگ و رنگارنگ: جلوه حرفه ایی وبلاگ را پایین می آورد و اصطلاحا کلاس سایت شما رو از بین می برد و سایت کودکانه و فانتزی به نظر می رسد.

۶- استفاده از عکس هایی که نمایش داده نمی شوند: بعضی از سایت هایی که فضای رایگان ارائه می دهند ، فایل ها را پس از مدتی میزبانی، از روی سایت خود حذف می کنند. عدم نمایش تصاویر باعث زشت شدن ظاهر سایت می شود و جلوه مناسبی ندارد.

۷- لینک های باطله: لینک هایی که هنگام کلیک باز نمی شوند ناامید کننده هستند. در ضمن این لینک ها امتیاز شما را در pagerank گوگل پایین می آورند. بطور ماهانه از وجود لینک هایی که در مطالب و قسمت های مختلف سایتتان به درستی آدرس دهی می شوند و سایت مقصد را باز می کنند اطمینان حاصل کنید!

۸- چپ چین بودن متن: اگر قالب وبلاگ شما مخصوص وبلاگ های فارسی طراحی نشده باشد (مانند قالب های اصلی بلاگر) ، این ایراد رخ می دهد. پس از قالب هایی استفاده کنید که پشتیبانان فارسی خوبی داشته باشند!

۹- کد های جاوا اسکریپت: بعضی ازین کد ها واقعا خسته کننده است و وقت بیننده را تلف می کند . مثل کدی که از شما اسمتان را میخواهد تا بالای صفحه نمایش دهد یا باز شدن یک پنجره هنگام بستن وبلاگ و یا نمایش چندین پیغام پشت سرهم ….

۱۰- کپی برداری از وبلاگ ها و سایت ها: با اینکار بیننده اعتماد خود را نسبت به مطالب شما از دست می دهد.

علاوه بر رعایت نکات فوق ، چه چیزهایی وبلاگ شما را بهتر می سازد ؟

– معرفی و لینک دادن به سایت هایی که در زمینه وبلاگ شما مطلب دارند
– اهمیت دادن به نظرات خوانندگان درباره نوشته هایتان
– داشتن وبلاگی به روز . که حداقل هر ۳ روز یکبار به روز شود
– قرار دادن لینک آرشیو مقالات مهم خودتان در صفحه اول وبلاگ
– استفاده از قالب و رنگ های متناسب با مطالب وبلاگتان

انتهای پیام/.

مرجع راهنمای وبلاگ نویسان

One comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول