Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/majazist96/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
وبلاگ‌نويسی فرصتی برای بروز خلاقيت‌های ادبی فرزندان است – مجازیست

وبلاگ‌نويسی فرصتی برای بروز خلاقيت‌های ادبی فرزندان است

يك شاعر كودك و نوجوان با بيان اين‌كه اينترنت به كودكان فرصت می‌دهد تا خلاقيت و توان‌مندی خود را بروز دهند، اظهار كرد: وبلاگ‌نويسی و مديريت وبلاگ فرصتی است تا كودكان و نوجوانان بتوانند خلاقيت‌های خود را بروز دهند.

به گزارش «وبلاگ نیوز»، “غلام‌رضا بكتاش”، شاعر كودك و نوجوان، در گفت‌وگو با ايكنا درباره آسيب‌های فضای مجازی اظهار كرد: اگر از فضای مجازی به شكل صحيح آن استفاده شود، بسيار هم مفيد است. اساساً بنده به عنوان كسی كه برای كوكان و نوجوانان قلم می‌زند، كودكانی را كه به شكل درست و مناسب از فضای مجازی بهره می‌گيرند را بسيار دوست دارم، چرا كه می‌دانم آينده بسيار روشنی در انتظارشان است.

اين شاعر كودك و نوجوان با اشاره به آسيب‌هايی كه در فضای مجازی متوجه كودكان است، تأكيد كرد: والدين بايد تلاش كنند تا اين آسيب‌ها را رفع كنند و در اين راستا نقش مهمی را بر عهده دارند. معتقدم كه پدر و مادرها نبايد در اينترنت كودكان‌شان را به صورت مستقيم كنترل كنند.

بكتاش تصريح كرد: نظارت والدين بر حضور فرزندان‌شان در فضای مجازی بايد به‌صورت نامحسوس باشد. به اين صورت فرزند را در فضای مجازی كنترل كنند و به بچه‌ها بياموزند كه اينترنت سايت‌های خوب هم دارد و كودكان را با اين فضاهای مناسب آشنا كنند.

شاعر مجموعه شعر «رونويسی از بهار»، گسترش زندگی شهری و آپارتمانی را عمده علت گسترش علاقه كودكان، نوجوانان و جوانان امروزی به استفاده از اينترنت دانست و عنوان كرد: با توجه به روند رو به رشد استفاده از فضای مجازی پيش‌بينی می‌كنم كه در آينده بايد فرزندان‌مان را به پارك‌های مجازی در اينترنت ببريم.

وی افزود: يعنی يك پارك‌هايی در اينترنت ايجاد می‌شود كه والدين فرزندان‌شان را بايد به اين پارك‌های مجازی ببرند و الان هم اگر دقيق نگاه كنيد، اين نرم‌افزار‌ها به نوعی مفهومش همين است؛ به بيان ديگر به جای اين‌كه روز تعطيلی اعضای يك خانواده با هم بيرون بروند و به تفريح بپردازند، در پارك بنشينند و خنكای سايه درختی را احساس كنند، به يك پارك اينترنتی می‌روند.

شاعر مجموعه شعر «با دعای باران» در مورد فوايد فضای مجازی توضيح داد: اينترنت به كودكان فرصت می‌دهد تا خلاقيت و توان‌مندی خود را بروز دهند، به عنوان مثال می‌توان از وبلاگ سخن گفت. وبلاگ‌نويسی و مديريت وبلاگ فرصتی است تا كودكان و نوجوانان بتوانند خلاقيت‌های خود را بروز دهند.

بكتاش در توصيه‌ای به نوجوانان و جوانان گفت: هرچند دو عنصر به‌روز بودن و مدرن بودن خوب هستند اما بايد توجه داشته باشيم كه به ازای آن‌چه كه به دست می‌آوريم چيزهايی را نيز از دست می‌دهيم لذا به نوجوانان و جوانان توصيه می‌كنم كه خلوت خود را با اينترنت عوض نكنند، كتاب‌خواندن را با اينترنت عوض نكنند و همه چيز را در صفحه نمايشگر كامپيوتر نبينند.
انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

جایزه همراه اول