مراسم تقدیر از عوامل و دست اندرکاران اردوی وبلاگ نویسان «نور» برگزار شد
مراسم تقدیر از عوامل و دست اندرکاران اردوی وبلاگ نویسان نور در دفتر مدیرکل حوزه ریاست صدا و سیما با حضور مسئولین برگزاری جشنواره و نیز اردوی وبلاگ نویسان نور برگزار شد.
به گزارش «وبلاگ نیوز» این مراسم که با حضور مسئولین جشنواره عفاف و حجاب و نیز عوامل اجرایی و محتوایی اردوی وبلاگنویسان نور برگزار شد، پروین سلیحی، مدیر کل امور بانوان سازمان صدا و سیما و رئیس جشنواره نور، معصومه آشتیانی، دبیر کمیته رسانههای مجازی جشنواره نور و مشاور امور زنان سیما، خزاعی، دبیر جشنواره نور، کریمان، دبیر محتوایی جشنواره نور، افتخارنیا، دبیر محتوایی اردوی بزرگ وبلاگ نویسان نور و حامد احسان بخش، دبیر اجرایی اردوی بزرگ وبلاگ نویسان نور حضور داشتند.
انتقادها به دستمان رسیده است
در ابتدا افتخارنیا با توضیحی اجمالی به نحوه برگزاری اردو اشاره کرد و گفت: این اردو یکی از طرحهای جانبی جشنواره بود که به دستگاههای مختلف ارائه شد که از این میان معاونت فرهنگی شهرداری از آن استقبال کرد و در کنار صدا و سیما این اردو را برگزار کرد.
دبیر محتوایی اردوی وبلاگنویسان نور ضمن قدردانی از تمام عوامل اجرایی اردو در مورد انتخاب زمان اردو نیز گفت: با در نظر گرفتن گرمی هوا و نیز ایام امتحانات زمان 28 اردیبهشت بهترین زمان برای برگزاری تعیین شد و فرمهای ثبت نام تنها در 5 روز بر روی اینترنت قرار داشت که با این وجود 700نفر ثبت نام کردند و از این بین 350نفر برای ورود به اردو انتخاب شدند.
افتخارنیا ضمن تقدیر دقت نظر وبلاگنویسان حاضر در اردو گفت: انتقادات سنجیده دوستان به دستمان رسیده است و سعی میکنیم در برنامههای آتی و مشابه این نواقص را برطرف کنیم.
گردهمایی 350 وبلاگنویس معجزه بود
حامد احسانبخش دومین سخنران این جلسه بود که ضمن تقدیر و تشکر از عوامل و دستاندرکاران برگزاری این اردو گفت: یکی از معجزات این اردو گردهمایی 350 وبلاگ نویس از سراسر کشور بود که با هیچ حاشیهای این سه روز کنار هم جمع شده بودند و جالبتر آنکه در این اردو مادران به همراه کودکان خود حضور داشتند که با مدیریت صحیح عوامل اردو طوری این 25بچه سرگرم بازی شدند که اصلا در برنامه ها سرو صدایشان نمیآمد ولی بعد از جلسات حضورشان در فضای اردو بسیار محسوس بود.
رسانهای مستقلتر از وبلاگ نداریم
میثم رمضانعلی از عوامل اجرایی اردو به بیان راهکارهایی در مورد گسترش فعالیتهای مجازی پرداخت و گفت: در رسانههای موجود مستقلتر از وبلاگ نداریم، جایی که شخص از آبرو و سرمایه خودش هزینه میکند تا اطلاعاتی را به جامعه ارائه بدهد. از سوی دیگر تاثیر وبلاگها را میتوان در سطح جامعه دید و نمونه بارز آن وبلاگ آهستان است که با شعار نواده روح الله سید حسن نصرالله یک پست نوشت و باعث شد که در 14 خرداد آن سال با اینکه هیچ خبرگزاری و ارگانی آن را تبلیغ نکرده بود، این شعار با آن قدرت به گوش برسد.
ارائه اخبار از طریق سایتهای خبری، گروههای ایمیلی،پاتوق در دنیای حقیقی از پیشنهادات این فعال اینترنتی در زمینه گسترش و منسجم تر شدن وبلاگهای حوزهی زنان و حجاب و عفاف بود.
رمضانعلی ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینهی وبلاگها، حمایت از کسانی که در اردو حضورداشتند و صاحب توانایی های ویژه بودند، ارائه متحوا به وبلاگنویسان و توانمندسازی در موضوعات زنان را از اولیتهای اینترنت برشمرد و افزود: ما باید در حوزه زنان کاررا جدی تر در نظر بگیریم چرا که این حوزه به شدت پرچالش، تفرقه برانگیز و حساسیت زاست که نیاز به حمایت دارد تا افرادی که در قالب موضوعات زنان وارد این فضا میشوند، نگاه واقعی و صحیحی به زنان بیابند.
این اردو نیاز به خبرگزاری رسمی داشت
حسن اجرایی اطلاع رسانی از اردو را که منحصر به وبلاگ نیوز شده بود را مورد نقد قرار داد و گفت: این اردو با این وسعت نیاز به حداقل دو خبرگزاری رسمی داشت که اخبار را پوشش بدهند، اما نبودند، یا بودند و کار نمیکردند و جای خالیشان حس میشد.
باید اردو را آسیبشناسی کرد
آشتیانی با تقدیر از نقدهای شرکتکنندگان در جلسه گفت: حتما نیاز هستکه یک جلسه آسیبشناسی از اردو داشته باشیم تا در همه حوزهها نقاط قوت و ضعف را بششناسیم، بیان کنیم تا در مرحله اجرا اصولیتر گام برداریم.
انتقادات را بررسی میکنیم
مهدی بهرامی که یکی از عوامل اصلی برگزاری اردو بود نیز گفت: همه دوستان در کنار هم این اردو را برگزار کردیم که من به سهم خودم از همه تشکر میکنم و انتقاداتی که وارد شده است را در جلسه آسیبشناسی بیان و برطرف خواهیم کرد.
نامگذاری هر سال بر اساس عفاف و حجاب و برگزاری کار گروههای تخصصی مانند حجاب و عفاف در دین، حجاب و عفاف در جامعه پیشنهادی بود که معصومنژاد یکی دیگر از عوامل اجرایی اردو بیان کرد.
فقدان تبلیغات برگزاری اردو در شبکههای اجتماعی نقدی بود که معصومه سادات موسوی از عکاسان چارقد حاضر در جلسه، در مورد اردو بیان کرد و بهرهگیری از محصولات تولیدی شرکتکنندگان از اردو از قبیل عکس و فیلم پیشنهاد او بود.
ندا احسان بخش آخرین منتقد اردو در این جلسه گفت: در این اردو همه با حجاب کامل بودند و تمام مسائل را میدانستند، کاش کسانی حضور داشتند که در این اردو حرفها را میشنیدند و متحول میشدند.
مقاومت صبورانه شما جای تشکر دارد
پروین سلیحی ضمن تشکر از انتقادات و پیشنهادات گفت: علی رغم تمام کم و کاستی ها و مسائل مختلفی که ارجاع داده میشد شما صبورانه مقاومت کردید و این جای تشکر ویژه دارد. اما برای ادامه کار دو پیشنهاد دارم اول اینکه اگر سایتی که شرکتکنندگان اردو زده اند، پیگیری نشود اردو ابتر میماند و دوم اینکه از این دست نشستها را بر روی وب به صورت صوتی و متنی قرار بدهیم تا وبلاگنویسان استفاده کنند و بقیه کارها که در ادامه نشسستها هست، صورت گیرد و مقصد نهایی ما پیاده سازی عفاف و حجاب برای دادمه این کار حتما جلسه نیاز هست،مخصوصا پیگیری از سوی معاونت رسانههای مجازی که مسئول حمایت از اینگونه طرحها و پروژههاست.
پایان بخش این مراسم، تقدیر از عوامل اجرایی برگزاری اردوی وبلاگ نویسان نور بود.
در این مراسم از مهدی بهرامی، احمد بهرامی، رضوان خسروی، شکوفه توتونچی، علی مجاهد، علی کاظمی، میثم رمضانعلی، حسن اجرایی، معصومه بیگی، عزیزه کریمی و حسن میثمی سردبیر وبلاگنیوز به جهت پوشش رسانهای اردو تقدیر شد.
انتهای پیام/.
مسولين عزيز جشنواره نور هزينه سفر كربلا را كه قرار بود عنايت فرماييد تا از شهر خودمان بهمراه خانواده ثبت نام كنيم و انشالله مشرف شويم كي بدستمان مي رسد؟
آقای احسان بخش آقای بهرامی خبری از هزینه سفر کربلا نشد ؟