مدیرعامل «توییتر» با هیلاری کلینتون ملاقات کرد
مدیر سرویس میکرو بلاگ “توییتر”، “دیک کستالو” روز جمعه با هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده ملاقات کرد.
به گزارش «وبلاگ نیوز»، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که این دیدار به موضوع جایگاه رو به رشد فناوریهای اینترنتی در مسائل جهان اختصاص داشته است، اما جزئیات بیشتری از موضوعات مورد بحث مدیر توییتر با وزیر امور خارجه امریکا منتشر نشده است.
“دیک کستالو” این خبر را در حساب کاربری خود در توییتر اینطور منتشر کرده است: “لذت دیدار امروز با کلینتون و تیم توییتر وزارت امور خارجه”.
وزارت امور خارجه ایالات متحده در ماه فوریه اولین حساب کاربری خود در توییتر را به عنوان بخشی از سیاست خود در استفاده از رسانههای جدید اجتماعی به زبان اسپانیایی راه اندازی کرد.
هم اکنون این دستگاه دولت امریکا به 11زبان انگلیسی، عربی، ترکی، چینی، فارسی، فرانسوی، هندی، پرتغالی، روسی، اسپانیایی، و اردو حساب کاربری در توییتر دارد و سیاستهای موردنظر خود را در این حسابها منتشر میکند.
پیش از این مدیرعامل سرویس میکروبلاگ “توییتر” در خرداد90 طی حکمی از سوی باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا به عنوان عضو کمیته مشاوران مخابراتی امنیت ملی(NSTAC) منصوب شده بود.
دولت امریکا و توییتر؛ رابطهای بیش از یک شرکت خصوصی
نخستین بار نیست که هیلاری کلینتون با شبکههای اجتماعی و سرویسهای اطلاع رسانی بهخصوص “توییتر” رابطه برقرار میکند.
در جریان ناآرامیهای بخشهایی از تهران پس از انتخابات88، او مستقیما دستور داده بود که “توییتر” به خاطر تعمیرات از دسترس کاربران ایرانی خارج نشود.
کلینتون در این زمینه میگوید: برخی از همکاران ما در وزارت خارجه وقتی بنا به دلایل فنی قصد تعطیلی توییتر را داشتند، آشوبگران در تهران خواستار این ابزار بودند و میگفتند که شما نمیتوانید این شبکه اینترنتی را تعطیل کنید؛ چرا که تظاهرات کنندگان در تهران به آن وابسته هستند.
این موضوع باعث شد رهبر معظم انقلاب اسلامی در 26شهریور 89 نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و در دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان رهبری به این موضوع به صورت غیر مستقیم اشاره کنند: پارسال در همان بحبوحه جریان فتنه سال88 شنیدید که یکى از شبکههاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند. دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکه اجتماعى اجازه ندادند.
البته در اردیبهشت90، نشریه نیویورکر با انتشار گزارشی، مدعی شد که این دستور از سوی یک کارمند جوان وزارت امور خارجه به صورت خودسر صادر شده است. با این حال برخی بر این باورند که این تعمیرات تنها بهانهای برای توییتر بوده و در آن زمان این میکروبلاگ چند رسانهای در معرض ورشکستگی بوده است.
اوایل سال90 هم وزارت خارجه امریکا اطلاعرسانی به زبان فارسی را در “توییتر” آغاز کرد و خواست که بیش از گذشته کاربران این شبکه اجتماعی را با سیاستهای خود آشنا و همراه کند.
انتهای پیام/.