ویدئوی توهین به پیامبر(ص) ناقض قوانین «یوتیوب» نیست
به گزارش «وبلاگ نیوز»، در روز جمعه 24 شهریورماه و دو روز پس از انتشار فیلم توهین آمیز کارگردان امریکایی علیه پیامبر اعظم(ص)، باشگاه خبرنگاران جوان گزارش داد که کاخ سفید اعلام کرد از پایگاه اینترنتی “یوتیوب” خواسته است ویدئوی حاوی مطالب ضد اسلامی بر روی این پایگاه را که موجب اعتراضات گسترده ضد آمریکایی در سراسر جهان شده است، بررسی کند تا مطمئن شود این فیلم شرایط استفاده از این پایگاه اینترنتی را نقض نمی کند.
پس از این درخواست، یوتیوب اعلام کرد که به دلیل عدم نقض شرایط استفاده از این پایگاه، این ویدئو را حذف نمیکند، اما دسترسی به آن را تنها در کشورهای مصر، لیبی، هند و اندونزی محدود میکند.
گوگل به عنوان مالک “یوتیوب” در بیانیه خود تاكید كرده كه این ویدئو روی سایت یوتیوب در دسترس باقی خواهد ماند، اگرچه شرایط دشواری را در لیبی و مصر به وجود آورده است.
شرکت گوگل همچنین اعلام کرد که اعمال محدودیت بیشتر در دسترسی کاربران به این فیلم منطبق بر قوانین داخلی و نه واکنش به فشارهای سیاسی است.
مدیران این شرکت تصریح کردند که با توجه به شرایط حساس در لیبی و مصر، ما دسترسی به این فیلم را در کشورهایی مثل هند و اندونزی نیز محدود کردیم و این سیاست منطبق بر اصولی است که اولین بار در سال 2007 آن را تبیین نمودیم.
همین اتفاق باعث شده است که منابع خبری از مسدود شدن “گوگل” در افغانستان خبر بدهند.
انتشار یک فیلم توهین آمیز به مقام پیامبر اعظم(ص) در ایالات متحده امریکا و با سرمایهگذاری چند صهیونیست، باعث خشم مسلمانان در کشورهای اسلامی و سبب کشته شدن سفیر امریکا در لیبی شده است.
دولت امریکا مسئولیت تولید این فیلم را نپذیرفته و در پاسخ به درخواست مسلمانان برای برخورد با سازنده این فیلم، او را مشمول قانون “آزادی بیان” در این کشور قلمداد کرده است که همین موضوع انتقادهای مسلمانان به دولت امریکا را افزایش داده است.
انتهای پیام/.
سلام
جسارتا این خبر از نظر حرفه ای هیچ ارزش خبری برای من و شما ندارد. این خبر به گونه ای تنظیم شده که بیش از آنکه از اعتبار گوگل کم کند، به اعتبار کاخ سفید می افزاید.
بک بار دیگر متن خبر را بخوانید. هر چند ثابت می کند که شرکت گوگل نسبت به احساسات و اعتقادات مسلمانان و توهینی که شده بی اهمیت است ولی آن روی سکه، چه چیزی را ثابت میکند؟
خلاصه حرف اینکه این خبر در منبع اصلی، بیشتر با هدف مظلومنمایی و بیتقصیر نشان دادن کاخ سفید در این اتفاق تنظیم شده!
و الامر الیکم.
سلام
این برداشت شماست. البته با پیشنهاد شما یک بند به خبر اضافه شد. اما کلیت خبر تنظیم شده را خیلی منافی با آن چه که هر روز می بینیم و می شنویم نمی دانم.
این جا درباره تقصیرها کسی صحبت نکرد. یک واقعه را گفتیم. گفتیم که کاخ سفید درخواست کرد که یوتیوب بررسی کند، یوتیوب بررسی کرد و نپذیرفت.
اگر درباره کل ماجرا حرف زده بودیم، نقد شما صحیح بود.