فخري:اكنون جاي يك سرويس چندزبانه خالي است
مجامع وبلاگي- مدير دفتر توسعه وبلاگ هاي ديني گفت:«در دنياي مجازي بيشتر سنگرهاي ديني و انقلابي خالي است.»
به گزارش «وبلاگ نيوز» و به نقل از خبرگزاري رسا، مهندس محمد رضا فخري، مدير دفتر توسعه وبلاگ ديني در گفت و گو با خبرگزاري رسا در رابطه با تشديد بحران غزه گفت:«موج وب لاگ نويسي در مورد غزه شروع شده است و بسيار تأثير گذار است.»
وي اظهار داشت:«حضور وبلاگ نويسان روحاني در عرصه وب لاگ نويسي ملموس است. هرچند آنگونه كه بايد و شايد حرفه اي نيست، و انتظار و توقع بيشتري از اين طيف است و بايد از جهت كيفيت كار بيشتري صورت گيرد، زيرا سنگرهاي زيادي در عرصه انقلاب و دين در فضاي مجازي خالي است.»
مدير پارسي بلاگ در ادامه بيان داشت:«موج وبلاگ نويسي در مورد بحران غزه و جنايات رژيم پليد صهيونيستي توسط دو تن از دوستان وبلاگ نويس در اين سرويس شروع شده و همچنان ادامه دارد و تبديل به خروش وبلاگ نويسي خواهد شد.»
وي اين حركت ها را تاثير گذار و سازنده خواند و وبلاگ را همچون رسانه هاي ديگر مانند صدا و سيما، روزنامه ها بر افكار عمومي تأثير گذار دانست.
مدير دفتر توسعه وبلاگ هاي ديني افزود:«جاي يك سرويس چند زبانه وبلاگ نويسي در فضاي مجازي كشور خالي است، و جاي آن دارد كه اين سرويس راه اندازي شود تا صداي دوستان وبلاگ نويس ما كه آشنا به زبان هاي خارجي هستند رساتر به گوش جهانيان برسد.»
انتهاي خبر/.