وبلاگ نویسان دینی مورد حمایت قرار نمیگیرند
رسانه وبلاگ- مدیر دفتر توسعه وبلاگ دینی نسبت به عدم حمایت لازم از وبلاگ نویسان دینی انتقاد کرد.به گزارش «وبلاگ نيوز» به نقل از مهر،سیدمحمدرضا فخری ضمن انتقاد از عدم حمایت لازم از وبلاگنویسان از سوی مسئولان گفت: امروزه وبلاگ به رسانه قدرتمندی تبدیل شده است که در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی حایز اهمیت است با این حال متأسفانه برنامهریزی برای ساماندهی و مدیریت صحیح وبلاگها و حمایت از وبلاگنویسان که اهداف اخلاقی را دنبال میکنند، وجود ندارد.
وی افزود: شاید یک بخش این مسأله به دلیل آن باشد که وبلاگ پدیده نوینی است، اما به عقیده من نباید در این خصوص از کوتاهی و غفلت مسئولان هم چشم پوشید.
وی اضافه کرد: منظور ما از فعالیت در چهارچوب وبلاگ دینی هر نوع فعالیتی است که گستره فعالیتهای دینی را در بربگیرد و اتفاقا تأکید ما هم این بوده که انتقال مفاهیم و پیامهای وبلاگهای دینی برای تأثیرگذاری بیشتر در فضای هزارتوی اینترنت، باید به شکل غیرمستقیم به مخاطب عرضه شود.
مدیر دفتر توسعه وبلاگ دینی در ادامه با مهم دانستن استفاده از ابزارهای هنری در وبلاگ نویسی دینی گفت: استفاده درست و به جا از ابزارهایی چون هنر، قلم و گرافیک مناسب، میتواند در انتقال بهتر مفاهیم و آموزههای دینی به وبلاگنویس کمک کند چرا که بدون شک پس از مفهوم مورد نظر، هیچ چیز به اندازه جذابیت و بهرهگیری از آرایههای هنری موثر نیست.
وی همچنین در ادامه ضمن تأکید براهمیت و تأثیر گذاری وبلاگ نویسی در ایران، خواستار سرمایهگذاری لازم برای فرهنگسازی در بین کاربران اینترنت و مخاطبان سایتها و وبلاگها شد و تصریح کرد: در کنار محاسنی که رسانهای به نام وبلاگ دارد، متأسفانه در حال حاضر وبلاگ به بهترین و راحتترین ابزار رسانهای برای ترویج فرقههای منحرفی چون بهائیت، صوفیه و دارویش و شیطانپرستی، تبدیل شده است، چرا که به لحاظ محتوایی و فنی کمهزینهترین و در دسترسترین رسانه محسوب میشود، ضمن آن که نظارت و سختگیری چندانی هم بر روی آن وجود ندارد.
فخری افزود: شما الان میبینید گروههایی که در جامعه حرفی برای گفتن دارند حالا چه مثبت و چه منفی، یک وبلاگ و سایت اینترنتی دارند و از این رو هر روز برفعالیت تبلیغی خود میافزایند.
انتهاي خبر/.