30 نفر از متهمان جنگ سايبري دستگير شدند
رسانه وبلاگ- با انجام سلسله اقدامات و عمليات پيچيده امنيتي در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات، برخي از متهمان و عناصر شبكههاي سازمانيافته جنگ سايبري آمريكا شناسايي و 30 نفر از آنها دستگير شدند.
به گزارش وبلاگ نیوز به نقل از روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران، باصدور اطلاعیه ای جزئیات دستگیری 30 نفر از متهمان شبکه های سازمان یافته جنگ سایبری را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع مردم شريف و عزيز ايران ميرساند، با عنايت و نصرت خداوند متعال و تلاشهاي بي وقفه و شبانه روزي پاسداران حريم امنيت كشور و فرزندان انقلابي شما ملت غيور، تعدادي از مهمترين شبكههاي سازمان يافته جنگ سايبري آمريكا كه توسط گروههاي ضدانقلاب راه اندازي شده بود، با انجام سلسله اقدامات و عمليات پيچيده امنيتي در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات، برخي از متهمان و عناصر مرتبط و موثر آنها شناسايي گرديده و 30 نفر از آنها دستگير شدند.
این اطلاعیه می افزاید: در سال 2006 ميلادي در اجراي طرح بي ثبات سازي ايران كه توسط سازمان سيا تهيه و با اختصاص بودجه چهار صد ميليون دلاري توسط كنگره آمريكا، با دستور بوش ابلاغ و عملياتي شد. راه اندازي نوع جديدي از جنگ اطلاعاتي موسوم به جنگ سايبري در دستور كار دولت آمريكا قرار گرفت كه با استفاده از عوامل گروهكهاي ضد انقلاب از جمله منافقين، سلطنت طلبان و برخي گروهكهاي ديگر، مورد توجه آمريكاييها قرار گرفت. در اين راستا تاسيس شبكه موسوم به “ايران پراكسي ” از جمله مهمترين اقداماتي است كه در اين سال با بودجه بالغ بر 50 ميليون دلار توسط سازمان سيا و تحت پوشش دفتر IBB وزارت امور خارجه آمريكا فعال گرديد.
در ادامه اطلاعیه دادسراي عمومي و انقلاب تهران آمده است: تخليه بانكهاي اطلاعاتي كشور، نفوذ و خرابكاري در سايتهاي اينترنتي ايران، مبارزه با فليترينگ در داخل كشور، ايجاد امنيت براي كاربران شبكه مجازي عليه جمهوري اسلامي، ايجاد بستر ارتباط امن تلفني و ديتا براي مصاحبه با راديو فردا، راديو زمانه، شبكه تلويزيوني صداي آمريكا VOA و ساير رسانههاي غربي، در زمره ماموريتهاي شبكه ايران پراكسي بود. سازمان سيا با ايجاد اين سروس سايبري، تنها در حوادث اخير با توليد و انتشار بيش از هفتاد ميليون فليتر شكن، جنگ رواني پردامنهاي را عليه جمهوري اسلامي سازماندهي كرد. عناصر داخلي اين شبكه كه حقوق ماهيانه قابل توجهي دريافت ميكردند، پس از شناسايي و دستگيري، اعتراف نمودهاند كه نرم افزارهاي فيلترشكن شبكه ايران پراكسي مجهز به قابليتهاي تخليه اطلاعات خصوصي و خانوادگي افراد نيز بوده و متاسفانه در حجم وسيعي براي اهداف جاسوسي مورد استفاده قرار گرفته است.
این اطلاعیه ادامه می دهد: از ديگر اقدامات آمريكا در زمينه راهاندازي شبكه پوششي براي منافقين موسوم به فعالان حقوق بشر، ميباشد. اين شبكه ابتدا در سال 1384 توسط دو عضو اين گروهك به نامهاي صادق نقاش كار و بهروز جاويد تهراني از عناصر دستگير شده در ماجراي هجده تير ماه 1387 تاسيس گرديد و مديريت آن به اعضاي ناشناخته اين گروهك به نامهاي كيوان رفيعي، اجمال حسيني و احمد باطبي سپرده شد.
اطلاعیه دادسراي عمومي و انقلاب تهران آمده است بیان داشته است: در سال 1387 افراد مذكور با همكاري برخي گروهكهاي ضد انقلاب از كشور متواري ميگردند و پايگاه هاي اين شبكه را در آمريكا و برخي كشورهاي غربي و يكي از كشورهاي همسايه راه اندازي نموده و سپس از طريق فضاي مجازي، اقدام به عضو گيري در سراسر كشور ميكنند و با تمركز بر روي يكي از جريانهاي دانشجويي، عناصري از اين جريان به نامهاي «س.ح» و «م.پ» را جذب مينمايند.
این اطلاعیه می افزاید: هم زمان به منظور تسهيل و گسترش فعاليتهاي اين شبكه، در اقدامي هماهنگ از سوي برخي از كشورهاي اروپايي، نام گروهك منافقين نيز از ليست گروههاي تروريستي خارج گرديد.
اين شبكه كه برخي از اعضاي آن از پيروان يكي از فرقههاي ضاله هستند، پس از جذب افراد از طريق اينترنت، آنان را براي آموزش به مقر منافقين در عراق و ديگر كشورهاي مورد نظر منتقل مينمودند.
در ادامه اطلاعیه مذبور آمده است: شبكه مذكور پس از وقوع فتنه اخير، تلاش كرد ضمن شبكه سازي گسترده در فضاي مجازي با انتشار اخبار خلاف واقع و كذب، كاربران اينترنتي را تحت پوشش و تاثير خود قرار دهد. همچنين كميته وكلا و خبرگزاري هرانا از ديگر مجموعههاي مرتبط مي باشد كه در يكي از آخرين اقدامات، عناصر اين شبكه و با حمايتهاي برخي از كشورهاي اروپايي در نشست موسوم به سازمانهاي غير دولتي در ژنو شركت داده و در آستانه نشست پنج به علاوه يك، به ارائه آمار و اطلاعات كذب، اقدام به فضا سازي رواني عليه جمهوري اسلامي نمود.
اطلاعیه فوق می افزاید: اين شبكه از طريق برخي عوامل خود، داراي ارتباطات گسترده اي با بالاترين سطوح هيات حاكمه آمريكا است از حمايت دولت مردان آمريكا برخوردار ميباشد.
در پایان اطلاعیه دادسراي عمومي و انقلاب تهران آمده است: عوامل اصلي اين شبكه، اهداف خود را از طريق برخي كشورهاي غربي از جمله آمريكا به لايههاي مياني و فعال مجموعه منتقل كرده و متاسفانه با جذب و سوء استفاده از كاربرانه ايراني از آنان به عنوان عضو، بهره برداري مينمودند.
بعضی از اقدامات اين شبكه عبارت است از:
1 – ايجاد شبكه جمع آوري اطلاعات جاسوسي، به ويژه شناسايي دانشمندان هستهاي كشور
2 – شناسايي، جذب و سازماندهي ايرانيان خارج از كشور در برخي از كشورها مانند آمريكا، كانادا، آلمان، فرانسه و تركيه
3 – تهيه گزارش به منظور جريان سازي و جنگ رواني عليه نظام جمهوري اسلامي و مقدسات ديني و ارسال آن را به رسانههاي خارجي، سازمانهاي و نهادهاي حقوق بشر.
4 – برگزاري تجمعات غير قانوني و تشويق به حضور در اغتشاشات پس از انتخابات
5 – انتشار اخبار خلاف واقع از جمله كشته شدن هفتاد و دو نفر در حوادث پس از انتخابات و دستگيري و كشته شدن سعيده پور آقايي تحت عنوان فرزند شهيد.
6 – حمايت خبري و رسانهاي از گروهكهاي تروريستي ريگي و انجمن پادشاهي
7- انتقال غير قانوني متهمين و افراد مسئله دار به خارج از كشور از طريق گروهكهاي ضد انقلاب
8 – انجام اقدامات ايذايي و هكري و نفوذ به سرورهاي دولتي در جهت دسترسي غير مجاز به اطلاعات محرمانه كشور جهت ارسال به سروسهاي جاسوسي و تكميل بانك اطلاعاتي آنان.
9 – برنامه ريزي براي اختلال در سيستم مديريت شهري و شبكه خدمات رساني از جمله سامانه سوخت رساني به منظور ايجاد نارضايتي مردمي.
10- ايجاد پوشش امنيتي براي ورود به فاز اقدام مسلحانه عليه نظام جمهوري اسلامي
عناصر اصلي اين شبكه در داخل كشور دستگير و براي تعدادي از عناصر خارج از كشور كه در آمريكا به سر ميبرند، مراتب به پليس بين المللي (اينترپل) جهت اقدامات بعدي اعلام گرديده است.
در پايان از پاسداران حريم امنيت مردم كه با اشراف اطلاعاتي و تسلط كامل اين عوامل و عناصر وابسته و ضد انقلاب را شناسايي و دستگير نموده اند تقدير و تشكر بعمل ميآيد.
اهم اقدامات و اقارير متهمين اين شبكهها در اطلاعيههاي بعدي به اطلاع عمومي ملت شريف ايران خواهد رسيد.
انتهای پیام/.