برگزاری دومین نشست وبلاگ‌نویسان بانک ملی ایران

به گزارش «وبلاگ نیوز» و به نقل از بانک ملی، در دومين نشست و هم‌انديشي وبلاگ‌نويسان بانك ملي ايران نحوه مديريت وبلاگ، آموزش و تبادل اطلاعات در حوزه‌هاي تخصصي وبلاگ‌نويسي، اهميت ايجاد شبكه‌هاي اجتماعي بانكي و كاربرد آن در روابط عمومي، دانشنامه بانكي، سرعت در انتقال مفاهيم و تغيير و تحولات الكترونيكي در حوزه بانك و دستاوردهاي علمي در جهت ايجاد رضايت و جذب مشتريان، فتوبلاگ‌ها، مسائل حقوقي و امنيتي وبلاگ‌نويسي، فراموشي ديجيتالي و عصر تاريك ديجيتالي، توليد محتواي با كيفيت و تبديل تهديدها به فرصت‌ها توسط وبلاگ‌نويسان مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

حسين‌زاده، عضو هیأت مدیره بانک ملی در اين همايش ابراز داشت: وبلاگ‌نويسان علاوه بر توليد و نشر آثار و دلنوشته‌هاي خود، به دنبال افزايش دانش و اطلاعات و كشف اسرار خود‌، جامعه، محيط، دانش و علم و … هستند.

وي گفت: وبلاگ‌نويسان جمعي زندگي مي‌كنند و اگر فرصتي شد دل به اسرار مي‌سپارند و جمعي در پي كشف اسرارند و اگر فرصتي شد زندگي مي‌كنند و جمعي براي كشف اسرار زندگي مي‌كنند. پس همه زندگي را حركتي به سوي كشف اسرار خود، جامعه‌، علم و دانش مي‌بينند.

عضو هيأت مديره افزود: وبلاگ‌نويسان بانكي افرادي فعال و پويا هستند كه دائماً در جهت ارتقاي خود،‌ جامعه و سازمان خود تلاش مي‌كنند و سعي مي‌كنند تا با رمزگشايي از مسائل، مشكلات و مقررات بانكي، بستر جديدي را در جهت جذب مشتريان ايجاد كنند.

حسين‌زاده از سال گذشته به عنوان سال ويژه براي بانك ملي ايران ياد كرد و افزود: با توجه به هجمه‌هايي كه سال گذشته متوجه بانك ملي ايران بود، اين بانك توانست علاوه بر غلبه بر نامهرباني‌ها و تحريم‌ها، سهم بازار خود را نيز يك درصد افزايش دهد.

8میلیون وبلاگ نویس در فضای سایبر

در ادامه اين همايش دكتر حمید ضيائي پرور در خصوص اصول و مباني تربيت مربي و مفاهيم پايه وبلاگ‌نويسي سخن گفت.

وي با اشاره به سرفصل‌هاي كتاب «تكنيك‌هاي وبلاگ‌نويسي» به بررسي وبلاگ‌هاي سازماني پرداخت و وبلاگ‌ها را انبوهي از رسانه‌هاي خرد يك نفره خواند.

وي با اشاره به حجم گسترده مخاطبان وبلاگ‌ها، وجود حدود 8 ميليون نفر وبلاگ‌نويس از ميان 35 ميليون نفر كاربر فضاي سايبر را پديده‌اي ويژه دانست كه رسانه‌هاي بزرگ نمي‌توانند از اين فضا غافل شوند.

دكتر ضيائي پرور گفت: تاريخ‌نگاري شفاهي در بعضي كشورها بر اساس وبلاگ‌هاست كه شايد هيچ تاريخ‌نگار آكادميك و سنتي قادر به انجام آن نمي‌باشد.

وي در ادامه بيان داشت: در حوزه روزنامه‌نگاري روابط عمومي، هيچ حوزه و رسانه‌اي به اندازه وبلاگ‌ها نمي‌تواند تاثيرگذار باشد چرا كه گويش‌ها، فرهنگ‌ها و ديدگاه‌هاي متفاوت در وبلاگ‌نويسي بيشتر محسوس و جلوه‌گر است.

باید اطلاعات علمی را طبقه بندی کنیم

دكتر صدر مشاور بانك ملی از ديگر سخنرانان اين همايش نيز فضاي سايبري را عامل به وجود آمدن بانكداري مجازي، زندگي هوشمندانه، تبديل شدن تهديد به فرصت، سبقت عناصر مجازي از عناصر فيزيكي، بهبود و افزايش سرعت در زندگي دانست.

وي پردازش و دقت بيشتر ذخيره‌سازي اطلاعات و داده‌ها كه شامل متن، صدا، تصوير و … است را ضروري خواند و بر لزوم معماري و طبقه‌بندي اطلاعات پراكنده تاكيد كرد.

دكتر صدر با تاكيد بر اهميت برگزاري اينگونه همايش‌ها به فعالان حوزه ديجيتال و فضاي سايبر در خصوص پيدايش پديده فراموشي ديجيتالي هشدار داد و گفت: ما بايد براي دستاوردهاي به‌روز علمي تلاش ‌و اطلاعات مربوطه را طبقه‌بندي و محافظت كنيم.

در پايان مراسم از وبلاگ‌نويسان برتر بانك ملي ايران تجليل و قدرداني شد.

انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول