Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/majazist96/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
ثبت 2هزار و 200 وبلاگ در جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی – مجازیست

ثبت 2هزار و 200 وبلاگ در جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی

به گزارش «وبلاگ نیوز» و بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، مسئول دبیرخانه دومین جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی از ثبت‌نام بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ وبلاگ قرآنی تاکنون در این جشنواره خبر داد.

علی پیروزمنش گفت: حضور کم‌نظیر فعالان قرآنی از سراسر کشور در جشنواره وبلاگ‌‌نویسی قرآنی نشان‌دهنده ایجاد موج و حرکتی پویا و ریشه‌دار توسط این جشنواره است.

وی تأکید کرد: آموزه‌ها و مفاهیم دینی زمانی که با ابزاری نو، در قالبی جوان‌پسند و به‌روز ارائه می‌شود تأثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.

مسئول دبیرخانه دومین جشنواره‌وبلاگ‌نویسی قرآنی گفت: برای تسهیل و سرعت‌بخشی به امور جشنواره، داوری آثار ارسالی به جشنواره با حضور داوران استانی در تبریز آغاز شده و پس از بررسی و داوری نهایی، نفرات برتر همزمان با مراسم اختتامیه جشنواره معرفی خواهد شد.

پیروزمنش، آخرین مهلت ثبت‌نام در در چهار بخش فتوبلاگ، پادکست، ویدئوکست و وبلاگ متنی در این جشنواره را دهم بهمن ماه ۱۳۹۱ عنوان کرد و گفت: علاقمندان می‌توانند وبلاگ‌های خود را با موضوعات گرافیک‌های قرآنی، نقاشی‌‌های قرآنی، قرآن و تربیت صحیح، مترجمان و مفسران قرآن، قاریان و حافظان قرآن، قرآن و حکومت اسلامی، امثال قرآنی، دعاهای قرآنی، قرآن و اهل بیت (ع)، سیمای انسان در قرآن، قرآن و خانواده، پیام‌های قرآنی شامل وحدت و همبستگی، محبت و مهربانی، احترام به والدین، همت و تلاش، نماز، انفاق، عفاف و حجاب طراحی کنند.

وی همچنین، معارف قرآن، قرآن و فرهنگ، قرآن و اجتماع، قرآن و زندگی، قرآن و طبیعت، قرآن و تاریخ، آموزش قرآن، قرآن، عفاف و حجاب، تفسیر قرآن، قرآن و کتب آسمانی، قرآن و پیامبران، کتابخانه قرآنی، نواها و نماهنگ‌های قرآنی، داستان‌های قرآنی، خاطرات قرآنی، اشعار قرآنی، قرآن در گفتار بزرگان، قرآن و عدالت اجتماعی، مؤسسات و تشکل‌های قرآنی همچنین آموزش‌های قرآنی را از دیگر موضوعات این جشنواره ذکر کرد.

براساس این گزارش، دومین جشنواره وبلاگ‌نویسی قرآنی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی و با حمایت مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول