Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/majazist96/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
فیس‌بوک موجب روان‌پریشی می‌شود – مجازیست

فیس‌بوک موجب روان‌پریشی می‌شود

به گزارش «وبلاگ‌نیوز» و به نقل از عرش‌نیوز، متخصصان در این مطالعه، بروز مشکلات روانی و اختلال روان‌پریشی را با اعتیاد به اینترنت و توهمات ناشی از روابط مجازی گسترده در شبکه‌های مجازی و سایت‌های اجتماعی مرتبط دانستند.

اطلاعات اخذ شده از داوطلبان در این مطالعه نشان می‌دهد که استفاده از فیس‌بوک و سایر شبکه‌های اجتماعی، منجر به بروز اختلال روان‌پریشی و توهم می‌شود.

این تحقیقات همچنین نشان می‌دهد افراد تنها، بیشتر به روابط مجازی اعتماد می‌کنند و این امر می‌تواند منجر به بروز آسیب روحی و یاس در آنها شود.

در این مطالعه 85 درصد از شرکت کنندگان اعلام کردند که به طور روزانه وارد صفحه فیس‌بوک می‌شوند.

همچنین 26 درصد از آنها عنوان کردند در صورتی که به طور مداوم و روزانه وارد صفحه فیس‌بوک خود نشوند، احساس اضطراب و نگرانی می‌کنند.

در این مطالعه همچنین مشخص شد زنان روزانه 81 دقیقه را به گشت‌وگذار در فیس‌بوک می‌گذرانند در حالی که مردان روزانه 64 دقیقه وقت، صرف گشتن در این سایت می‌کنند.

انتهای پیام /.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول