Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/majazist96/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
بازداشت عامل هتک حرمت به دختر جوان در یزد – مجازیست

بازداشت عامل هتک حرمت به دختر جوان در یزد

به گزارش «وبلاگ‌نیوز» رئیس پلیس فتا یزد اعلام کرد: پیرو شکایت دختری جوان مبنی بر هتک حرمت اینترنتی وی در فضای مجازی، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی در تشریح این خبر گفت: بنابر اظهارات شاکیه و بررسی‌های انجام شده مشخص شد فردی عکس‌های خصوصی وی را در یکی از شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده و با ارسال ایمیل‌هایی توهین‌آمیز برای شاکیه و دوستانش موجب هتک حرمت وی شده است.
رییس پلیس فتا یزد افزود: پس از بررسی‌های فنی و تخصصی متهم که از همکلاسی‌های شاکیه بود شناسایی و دستگیر شد‌، متهم در بازجویی‌های بعمل آمده به جرم خود اقرار و انگیزه خود را انتقام‌گیری به علت بی‌توجهی شاکیه به تقاضای دوستی با وی عنوان کرد.
این مقام انتظامی به جوانان توصیه کرد اطلاعات و عکس‌های خصوصی خود را در شبکه‌های اجتماعی قرار نداده‌، همچنین از پاسخگویی به ایمیل‌های ناشناس و برقراری دوستی و ارتباط در فضای‌مجازی با افرادی که هویت واقعی آنها مشخص نمی‌باشد خودداری کنید.
انتهای پیام /.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول