استیکر جذاب می‌تواند باعث رونق یک پیام‌رسان شود

مجازیستیکی از برگزیدگان نخستین دوره جایزه سال «استیکر» معتقد است استیکرهای جذاب در یک پیام‌رسان داخلی می‌تواند موجب جذب مخاطبان استفاده از آن پیام‌رسان شود.

شهاب جعفرنژاد، کارتونیست کشورمان درباره طراحی استیکر توسط هنرمندان داخلی:

  • این روزها اکثر مردم از طریق استیکرها با هم حرف می‌زنند و احساسات خود را بیان می‌کنند. هر چقدر این استیکرها از لحاظ فرم متنوع‌تر، جذاب‌تر و قشنگ‌تر باشد و همچنین طراحی‌های خوبی داشته باشد که بتواند مفهوم مورد نظر را برساند، خیلی جذاب است و جای کار زیادی دارد.
  • فکر می‌کنم اگر این روند ادامه پیدا کند و افرادی که در زمینه طراحی استیکر فعالیت می‌کنند، روی این کار متمرکز باشند، اتفاقات خوبی در حوزه طراحی استیکرهای ایرانی خواهد افتاد.
  • استیکرهای ایرانی در واقع برگ برنده اپلیکیشن‌های ایرانی هستند. اگر پیام‌رسان‌های ایرانی بتوانند به خوبی در حوزه استیکر فعالیت کنند، هر کسی ممکن است این اپلیکیشن‌ها را در گوشی موبایل خود نصب کند و به جای پیام‌رسان‌های خارجی از آنها استفاده کند، زیرا بومی بودن استیکرها برای مردم جذاب است. البته منظورم از بومی، فضای مبتنی بر ایران باستان نیست بلکه همان فرهنگ عامه جامعه است که حتی لازم نیست چندان جدی هم باشد و اتفاقا استیکرهای بانمکی که مردم بتوانند با آنها ارتباط خوبی برقرار کنند به راحتی جای خود را در پیام‌هایی که روزانه بین مردم رد و بدل می‌شود، پیدا می‌کنند و می‌توانند مخاطبان را در آن فضا نگه دارد.
  • شخصا اگر یک پیام‌رسان ایرانی داشته باشد که استیکرهای جذاب و بامزه‌ ایرانی برایش طراحی شده باشد، در آن پیام‌رسان می‌ماند، بنابراین طراحی استیکرهای مخاطب‌پسند می‌تواند کمک زیادی برای گسترش استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی باشد و مخاطبان را در این پیام‌رسان‌ها نگه دارد.
  • برگزیده نخستین دوره جایزه سال «استیکر» که سال گذشته برگزار شد، درباره تاثیر حضور در این رویداد و انتخاب شدن به‌عنوان نفر دوم در روند و مسیر کاری‌اش طی یک سال گذشته گفت: «پیش از برگزاری جایزه سال «استیکر» در سال گذشته، استیکر طراحی کرده بودم اما حضور در جایزه استیکر برایم به‌عنوان یک امتحان جذاب بود که می‌توانم در این حوزه نیز خودم را محک بزنم.
  • در دومین دوره از جایزه سال «استیکر» نیز شرکت کرده است، در نخستین دوره جشنواره دیدم که آثار همه شرکت‌کنندگان خیلی خوب و حرفه‌ای طراحی شده بود و تجربه حضور در دوره پیش و برنده شدن انگیزه خوبی بود تا در این دوره از جشنواره هم با فضای متفاوتی شرکت کنم.

دومین جایزه سال «استیکر» به دبیری سیدمسعود شجاعی طباطبایی از مهرماه ۱۳۹۹ آغاز شده و تا  ۲۳ دی‌ماه سال جاری، همزمان با روز جهانی استیکر که اختتامیه این مراسم برگزارمی‌شود، ادامه خواهد داشت. آخرین مهلت ارسال برای آثار  برای حضور در دوره جایزه سال «استیکر»، ۲۱ آذرماه است.

/خبرآنلاین/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول