حفظ کاربر به سبک فیس‌بوک

مجازیست–تحقیقات فیس بوک نشان می‌دهد که از هر ۸ کاربر فیس بوک ۱ نفر می‌گوید استفاده از این شبکه اجتماعی زندگی، خواب، کار و روابط اجتماعی او را مختل کرده است. این رفتار توسط خود فیس بوک با عنوان «استفاده مشکل‌دار» معرفی شده اما در فرهنگ عامه تحت عنوان «اعتیاد اینترنتی» شناخته می‌شود. تعداد این کاربران حدود ۱۲.۵ درصد از کل کاربران فعال در فیس بوک یعنی معادل ۳۶۰ میلیون نفر اعلام شده است.

این رفتارها ظاهرا در فیس بوک بدتر از هر پلتفرم اجتماعی دیگری بوده و باعث می‌شود که کاربران دائما بخواهند به این سرویس برگردند. فیس بوک تیمی اختصاصی برای تمرکز روی سلامت کاربران داشته که روش‌های گوناگونی را برای کاهش صدمات ناشی از این استفاده مشکل‌دار پیشنهاد می‌دادند. برخی پیشنهادهای این تیم در فیس بوک پیاده‌سازی شدند، اما شرکت در نهایت در سال ۲۰۱۹ فعالیت آن‌ها را متوقف کرد.

پراتیتی ریچودری، معاون تحقیقات متا که حالا کمپانی مادر فیس بوک شده، در پستی در وبلاگ این شرکت گفت که برداشت وال استریت ژورنال از تحقیقات آن‌ها اشتباه بوده است. او مدعی شد که فیس بوک سال‌هاست با کاربران در ارتباط است و از آن‌ها حمایت می‌کند تا بهتر بتواند کاربران خود را درک و به منظور جلوگیری از استفاده‌های مشکل‌دار به آن‌ها کمک کند.

ریچودری می‌گوید استفاده مشکل‌دار به معنای اعتیاد نیست و این شرکت قابلیت‌هایی ارائه کرده تا به کاربران در زمینه مدیریت تجربیات خود در اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های این شرکت کمک کنند. او مدعی است فیس بوک از سال ۲۰۱۸ حدود ۱۰ محصول ساخته تا به سلامت کاربران کمک کند. طبق گفته ریچودری، این استراتژی در حال حاضر هم ادامه دارد و متوقف نشده است.

/دیجیاتو/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول