مراقب کلاهبرداری با اکانت جعلی پشتیبانی شاد باشید

مجازیستسرهنگ رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتا البرز:

  • اخیرا مجرمان سایبری با ساخت اکانتی تحت عنوان پشتیبانی برنامه شاد پیامی با محتوای «شما به علت ارسال مکرر فیلم و عکس وارد محدودیت یک ماهه شده اید» به برخی از مدیران و معلمان مدارس ارسال می کنند و از آنها می خواهند تا برای رفع محدودیت شماره موبایل خود را در رباط جعلی پشتیبانی شاد وارد کنند.
  • مجرمین پس از دریافت شماره موبایل کاربران، برای دسترسی نهایی کدی را برای فعال سازی برنامه شاد به طعمه های خود ارسال می کنند، کاربر که گمان میکند این پیام از طریق پشتیبان شبکه شاد ارسال شده است آن را به راحتی در اختیار مجرم قرار میدهد تا سناریوی نفوذ تکمیل گردد.
  • این افراد با سوءاستفاده از دسترسی ایجاد شده بعضا با انگیزه های مختلفی اقدام به حذف کانال آموزشی مدرسه و اختلال در امور کلاس های درسی با عناوین «درخواست واریز فوری پول به شماره حساب اعلامی، ارسال پیام‌هایی نا‌متعارف به معلمان و دانش آموزان  و یا سایر تهدیدات در حوزه دسترسی به اطلاعات خصوصی» می نمایند.
  • یکی از قابلیت‌های موجود در برنامه‌ شاد امکان فعال سازی رمز ورود دو مرحله‌ای است که کاربران می‌توانند با مراجعه به قسمت تنظیمات، حریم خصوصی و امنیت، تایید دو مرحله‌ای، از این قابلیت جهت امنیت هرچه بیشتر در برنامه شاد استفاده کنند.

/پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جایزه همراه اول