Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ztjalali domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/majazist96/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
پلیس «مغز افزاری» و باهوش – مجازیست

پلیس «مغز افزاری» و باهوش

به گزارش «وبلاگ‌نیوز» و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار کمال هادیانفر، رییس پلیس فتا كشور با حضور در مراسم تقدیر از كاركنان ساعی پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات از پلیس فتا به عنوان پلیسی مغز افزاری ، با هوش و مهندس پرور یاد كرد و گفت: با وجود پلیسی هوشمند در فضای تولید و تبادل اطلاعات و وقوع جرایم تكامل یافته كه در آن متهمان روش سنتی و جدید را در ارتكاب جرم خود با هم به كار می‌برند، خوشبختانه باز هم با تخصصی و حرفه‌ای عمل كردن این پلیس شاهد كشف درصد بالایی از جرایم سایبری در سال جاری و تنگ شدن عرصه ارتكاب جرم بر مجرمان هستیم .

وی ضمن تشریح اهداف و ماموریت‌های پلیس فتا ناجا به شخصیت سازی پرسنل اشاره كرد و بر دانش محور بودن و تخصصی عمل كردن، یادگیری مستمر، گروهی عمل كردن، تربیت عزت نفس و رعایت مسایل حفاظتی و مراقبتی كاركنان این پلیس تاكید كرد.

سرداركمال هادیانفر ادامه داد : پلیس فتا با توجه به نوپا بودن؛ علی رغم وجود فشارها و تهدیدات بسرعت در مسیر افزایش مطلوب پیشرفت خود در دستیابی به دانش و فناوری‌های نوین، گام های بلندی برداشته و در حال حاضر با اهتمام اندیشمندان شاغل در این پلیس؛ پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات توانسته است در بلوغ سازمانی برای رسیدن به تكامل موفقیت‌های داخلی و بین المللی را كسب كند.

این مقام ارشد انتظامی هدف پلیس فتا را تأمین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات كشور عنوان كرد و در ادامه، به چند مأموریت عمده این پلیس شامل تشخیص و پیشگیری از جرایم حوزه سایبر در كشور كه بر اساس پیشگیری اجتماعی و وضعی می باشد اشاره كرد و گفت: در این رابطه پلیس فتا با اقدامات اجتماعی، اطلاع رسانی، آموزش و برگزاری نمایشگاه‌ها با ایجاد پلیسی جامعه محور پیشگیری اجتماعی از وقوع جرم را بوجود آورده است.

وی در ادامه پیشگیری وضعی را دشوار كردن نحوه ارتكاب جرم و كاهش جاذبه‌های آماج ذكر كرد و افزود: پلیس فتا در این راستا توانسته حفره‌های سازمان‌های دولتی و .. را تشخیص داده و اطلاع رسانی كند.

سردار هادیانفر در ادامه ضمن برشمردن كشف جرایم خرد، ملی و سازمان یافته به عنوان یكی دیگر از مأموریت های پلیس فتا، اظهار داشت: در هفته ناجا 56 پلیس فتا علاوه بر استان ها در شهرستان ها نیز راه اندازی شده و توسط مركز مبارزه با جرایم سازمان یافته تعدادی پرونده ملی در خصوضص جرایم سایبری مانند پانگه آ 4، 5 ، 6 و دستگیری هكرهای سایت وزارت نفت و …. مورد رسیدگی و كشف قرار گرفته است.

این مقام ارشد انتظامی واكنش و تشخیص حملات سایبری را از دیگر ماموریت های پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات كشور برشمرد و بیان داشت : در این خصوص اقداماتی شامل كشف جرم آن‌لاین ، تشخیص حملات بدافزارها و واكنش در 24 ساعت اول و پی‌گیری پرونده توسط پلیس فتا صورت می‌گیرد.

رییس پلیس فتا ناجا در ادامه سخنانش بهره وری پلیس فتا را بسیار مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: رسانه‌های جدید از جمله اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و …، ابزارهایی هستند که توسعه دانش، اطلاعات و ارتباطات را تسهیل می‌كنند و در این راستا چالش‌ها و تهدیداتی را نیز با خود به همراه دارند.

انتهای پیام /.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

جایزه همراه اول